Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Asistență clienți (Luni–Vineri: 10–18)
Livrare fara costuri
Alfa Romeo din Italia construieste masini sportive pentru cei cu asteptari ridicate. Producatorul de automobile a fost integrat in Grupul Fiat in 1986.
Marca Alpina este foarte populara iubitorilor de masini sport. Firma ofera variante tunate ale masinilor BMW.
Producator britanic de masini sport, care, la inceputul secolului XX, ca marca orientata inspre competitie si-a afirmat pretentia de a construi masini de curse pentru strada.
Audi reprezinta masini de calitate premium cu un design sportiv. Mai ales in domeniul masinilor din segmentele D si E, astazi Audi este unul din liderii mondiali in ceea ce priveste constructia de masini.
Bentley este unul dintre producatorii de top cand este vorba de masini de lux.
BMW impresioneaza conducatorii auto din intreaga lume cu masini de calitate inca din 1929. BMW se implica activ si in dezvoltarea de noi anvelope.
BMW M GmbH, societatea pentru automobile individualizate, este o firma subsidiara a producatorului de masini BMW si este responsabila pentru dezvoltarea si productia de modele modificate ale masinilor BMW.
Marca Cadillac este parte a societatii americane pentru automobile General Motors. Cadillac produce masini mari, din segmentele E si F. Masinile produse de aceasta marca fusesera (pana in anii 1970) cunoscute pentru dimensiunile generoase.
Chevrolet a fost fondat in 1911 in Statele Unite. Astazi, firma isi comercializeaza vehiculele in toata lumea, cu o oferta de modele foarte respectabila. Pe langa masini compacte si masinile de familie mari, comercializeaza si masini sport, de teren si furgonete.
O firma americana cu traditie si o istorie bogata in evenimente. In anul 2011, Grupul Fiat a devenit actionarul principal al Grupului Chrysler.
Istoria marcii Citro?n incepe in anul 1919, cand primul Citro?n Type A a intrat in productie. Astazi, firma este printre cele mai mari fabricante de masini din Europa, cu o oferta care include atat masini compacte si masini mari din segmentele D si E, cat si masini comerciale.
Dacia este o firma de origine romaneasca, cunoscuta pentru dezvoltarea si comercializarea de vehicule la preturi deosebit de accesibile. Firma a fost fondata in 1966 in cooperatie cu Renault.
Daewoo este o firma subsidiara a grupului General Motors si ofera in prima linie masini compacte si sub-compacte.
Daihatsu este cunoscuta mai ales ca si producator de masini compacte. Oferta lor de produse mai include de-asemenea si cateva modele SUV si un numar de furgonete.
Dodge este o marca americana care apartine de Grupul Chrysler. In Europa este reprezentata prin masini de import din State.
Masinile Ferrari sunt printre cele mai spectaculare masini pe piata. Producatorul Italian de masini sport si Formula 1 apartine in proportie de 90% de Grupul Fiat.
Compania Fiat a fost fondata in 1899. In decursul deceniilor, producatorul Italian de automobile a crescut (inclusiv prin diverse achizitii) sa devina unul din cei mai mari producatori de automobile din lume. Fiat ofera, mai ales, o selectie mare de masini compacte si sub-compacte.
Ford este unul din cei mai mari producatori de automobile din lume si se bucura de popularitate mare din partea soferilor de pe tot globul. Selectia lor mare de masini (mai ales in ceea ce priveste modele si marimi) asigura ca fiecare sofer sa isi poata gasi vehiculul potrivit nevoilor sale.
Oferta firmei Honda include mai ales masini compacte si masini de familie. Firma de origine japoneza dezvolta, fabrica si comercializeaza automobile, motociclete, diverse feluri de motoare, generatoare de electricitate si utilaje pentru piata globala. Honda este deasemenea si cea mai mare producatoare de motoare din lume.
Hyundai este printre producatorii mai noi de masini. Firma, fondata in anul 1969, si-a vandut prima masina in 1977. In scurt timp s-a dezvoltat intrun mare producator, iar masinile de marca Hyundai se comercializeaza peste tot in lume. Oferta lor include mai ales masini de familie, furgonete, SUVuri, dar si masini sport.
Infiniti este din 1989 marca masinilor de lux a producatoarei de automobile Nissan.
Producatorul de masini Isuzu este cunoscuta mai degraba ca producator de vehicule de nisa cum ar fi vehicule de teren sau Pick-up si de aceea lista modelelor de autovehicole in comparatie cu alti producatori japonezi, mai degraba scurta.
Jaguar este o marca din Marea Britanie care produce masini sport cu o nota luxoasa. Deoarece este vorba de masini sport si sedan cu motoare de inalta performanta, utilizeaza in prima linie anvelope cu marimi intre 16 si 21 de inchi.
Marca Jeep este cunoscuta pentru masini de teren de calitate, in stare sa infrunte orice dificultate. Printre cele mai populare modele se afla Jeep Cherokee.
KIA este producatorul numarul 2 de automobile din Coreea de Sud si isi comercializeaza masinile in intreaga lume. Selectia mare de modele include masini mici si de familie, cat si monovolume.
Lada a fost multa vreme una din cele mai mari producatoare de masini in Rusia si in Europa de Est. Multi producatori de masini au cooperat la un moment dat cu Lada.
Constructorul italian de automobile de sub semnul Taurului construieste masini sport in editii limitate inca din 1964, iar in 1998 a fost integrat in Grupul Volkswagen ca parte a Grupului Audi AG.
Producatorul cu traditie Lancia a adus performante de pionierat in constructia de automobile si a fost multa vreme un Mare de succes in competitiile de curse sportive. Parte a Grupului Fiat din 1969, din 2009 coopereaza intens cu producatoarea americana de automobile Chrysler.
Cand este vorba de masini de teren de performanta, Land Rover este cu siguranta una din cele mai recunoscute marci. Cine circula mult pe drumuri neasfaltate nu va putea evita catalogul modelelor Land Rover. Marca engleza isi are radacinile, intre altele, in constructia de utilaje agricole.
Lexus este una din cele mai renumite marci in ceea ce priveste productia de masini mari, din segmentele E si F. Marca Lexus apartine de Toyota Motor Corporation si este celebra mai ales pentru gradul ridicat de confort.
Producatorul italian de masini sport cu emblema de trident. Fosta marca independenta de succes in domeniul masinilor de curse, Maserati apartine astazi de Grupul Fiat.
Firma Maybach produce si comercializeaza masini sedan de marca Maybach ca si linie de afaceri a firmei germane Daimler AG. Din 2011 Maybach a fost integrat pas cu pas in Grupul Daimler si inlocuit de seria Mercedes S-Class.
Mazda acopera toate categoriile incepand de la masini compacte la masini mari de familie si masini sport, inclusiv SUV-uri. Mazda a inceput sa comercializeze masini personale in 1959 si in scurt timp a devenit una dintre cele mai mari firme constructoare de masini din lume.
McLaren Automotive Ltd produce masini sport in editii limitate, drept subsidiara a grupului britanic McLaren.
Mercedes-Benz este una din cele mai cunoscute producatoare de automobile de pe glob si este o marca inregistrata a firmei Daimler AG. Vehiculele de la Mercedes sunt celebre mai ales pentru confortul lor ridicat.
MC este o marca traditionala britanica de masini. Dupa falimentul firmei MG Rover masinile lor sunt produse prin intermediul firmei Shanghai Automotive Industry Corporation.
Mini a fost dezvoltat de catre British Motor Corporation (BMC) ca si o marca de masini mici si in cursul istoriei fabricat de diversi parteneri licentiati, cum ar fi Austin, Morris sau Rover. Clasicul Mini a crescut foarte rapid in popularitate. Dupa preluarea de catre BMW, marca Mini a revenit cu modele noi si un design actualizat.
Mitsubishi provine din Japonia este una din cele mai mari producatoare de masini din lume, oferind mai ales masini compacte si de familie, dar si furgonete si SUV-uri.
Daca primele masini ale producatorului japonez au fost fabricate in parte pentru Australia, astazi Nissan isi exporta masinile in intreaga lume. Selectia de vehicule include atat modele compacte si family, cat si masini sport si SUV-uri.
Producatorul de masini originar din Germania apartine astazi societatii americane de automobile General Motors si isi comercializeaza masinile nu doar in Europa, ci si in alte tari cum ar fi China, Australia sau Singapor. Clientii pretuiesc mai ales siguranta diverselor modele Opel.
Constructorul francez de automobile Peugeot, cu activitate inca din 1891, este cea mai veche marca de masini. Peugeot apartine grupului PSA, organizat intre ei si Citro?n. Grupul PSA este al doilea cel mai mare constructor de automobile din Europa, dupa Volkswagen AG.
Marca de traditie Pontiac a fost parte a societatii americane GM pana in 2010, cand a fost abandonata in urma falimentului grupului GM. Pontiac timp de multi ani a reprezentat masini sport la preturi medii, pentru public-tinta mai tanar. Mai ales modelul Firebird Trans Am a fost foarte popular, dupa ce a avut un rol principal intr-un serial TV a anilor 80.
Pentru multi soferi, Porsche este sinonim cu masina sport. Porsche s-a ridicat la inceputul anilor 60, cu modelul Porsche 911. De asemenea, Porsche este una din putinele producatoare de masini activ implicate la dezvoltarea de tehnologii noi pentru anvelope.
Firma malaeza Proton s-a dezvoltat dintr-o cooperare intre Heavy Industries of Malaysia si firma japoneza Mitsubishi si si-a inceput productia in 1985.
Renault este astazi una din cele mai vandute marci de masina din Europa. Multumita unei selectii foarte mari de modele, Renault ofera o masina potrivita oricarei nevoi.
Marca britanica de traditie Rolls-Royce a fost multa vreme sinonima luxului. Mai ales emblema The Spirit of Ecstasy a fost simbolica unei clasei superioare de masini, Rolls-Royce. Dupa preluarea de catre grupul Volkswagen AG in 1998, marca nobila a fost predata grupului BMW.
Rover este o marca din Marea Britanie cu o istorie lunga si marcata. Emblema cu un unui vas de razboi viking s-a impus abea in anii 80.
Marca suedeza Saab este cunoscuta pentru masini de incredere, cu randament kilometric mare.
Constructorul auto spaniol Seat a fost fondat in 1950 si apartine de Grupul Volkswagen din anii 90. Ofera in primia linie automobile de clasa compacta si family.
Grupul ceh constructor de vehicule si utilaje ?koda s-a format din fuziunea firmelor Laurin si Klement. Ramura de automobile a fost preluata de Grupul Volkswagen in 1991, ceea ce a adus marcii ?koda o noua era de succes.
Masinile compacte ale firmei Daimler sunt populare mai ales printre soferii care circula mult in orase.
A patra cea mai mare firma constructoare de masini din Coreea de Sud, SsangYong, se specializeaza mai ales pe masini 4x4. SsangYong a inceput un parteneriat tehnologic cu Mercedes-Benz in 1991.
Subaru este cel mai mare producator de masini 4x4 din lume. Pe langa SUV-uri performante, constructorul japonez mai ofera si masini compacte si de familie.
Firma japoneza Suzuki a fost fondata in 1909. In anul 1937 au inceput cu dezvoltarea unui design pentru masini personale mici (subcompacte), iar pana si in ziua de azi selectia lor este predominata de aceasta clasa de masina. Catalogul Suzuki mai este completat si de cateva modele family si diverse SUV-uri.
Firma americana Tesla Motors Inc. se specializeaza in masini electrice, cu motor electric. Cu telul de a construi masini care nu elimina carbon, Tesla produce cateva modele, dar vinde si diverse componente altor firme constructoare de automobile.
Firma multinationala de origine japoneza Toyota Motor Corporation a devenit in 2007 cea mai mare producatoare de masini din lume, cu peste 9,5 milioane de vanzari. Soferii de pe tot globul pretuiesc mai ales siguranta si fiabilitatea masinilor. Oferta Toyota include vehicule din toate clasele de masini.
Firma germana Volkswagen este cea mai mare producatoare de masini din Europa si a treia pe plan mondial. Volkswagen Aktiengesellschaft (AG) este firma parinte a marcilor Audi, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, MAN, Porsche, Scania, Seat, ?koda si VW. Una din cele mai populare modele Volkswagen a secolului XX a fost modelul Beetle.
Volvo este un producator suedez de automobile si ofera o selectie mare de modele de masini incepand de la clasa family, din segmentele D si F, cat si SUV-uri. Masinile Volvo sunt in mare asociate cu randament kilometric foarte mare.