Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
free-shipping

Alaturati-va programului de afiliere cauciucuridirect.ro!

 

affiliates

Detineti un site despre masini, anvelope, sau din domeniul auto in general pe care inregistrati trafic ridicat? Ati dori sa castigati bani cu site-ul dumneavoastra? Programul de afiliere Cauciucuridirect.ro va ajuta in acest sens.

Deveniti partener cauciucuridirect.ro:

Aplicati acum pentru programul de afiliere prin 2Performant si puteti profita de primele comisioane incepand chiar de maine! Aplicarea si participarea la Programul nostru de afiliere sunt gratuite.

Inregistrare via 2Performant.com

1. Materiale publicitare:

Va oferim o multitudine de materiale promotionale, pe care le puteti integra usor pe site-ul Dumneavoastra. Portofoliul nostru de materiale publicitare include toate articolele obisnuite, precum bannere, linkuri text si casute de cautare a cauciucurilor sau feed de produse. Avem cate ceva potrivit pentru orice tip de site! De asemenea, va recomandam integrarea de materiale publicitare in Newslettere pentru o marire a castigurilor Dumneavoastra.

2. Aduceti vanzari:

Daca un vizitator al site-ului dumneavoastra acceseaza un material publicitar al cauciucuridirect.ro, vizitatorul va fi redirectionat catre shopul cauciucuridirect.ro. Veti primi un comision avantajos de 3% din orice vanzare facuta de pe shop-ul nostru de catre un vizitator provenit de pe site-ul Dumneavoastra. (Comisionul este calculat din valoarea neta a comenzii, fara TVA si costurile de transport).

3. Acumulati comisioane:

Puteti acumula comisioane semnificative chiar si din numai cateva vanzari pe luna.

Termenii si conditiile noastre de afiliere.

 

 

 

^