Starea comenzii x
Iesire din cont

Alaturati-va programului de afiliere cauciucuridirect.ro!

 

affiliates

Dețineți un site despre mașini, anvelope, sau din domeniul auto în general pe care înregistrați trafic ridicat? Ați dori să câștigați bani cu site-ul dumneavoastră? Programul de afiliere Cauciucuridirect.ro va ajută în acest sens.

Deveniți partener cauciucuridirect.ro:

Aplicați acum pentru programul de afiliere prin 2Performant, Awin și/sau Dognet și puteți profită de primele comisioane începând chiar de mâine! Aplicarea și participarea la Programele noastre de afiliere este gratuită.

Awin

Înregistrare via Awin

2performant

Înregistrare via 2performant

Dognet

Înregistrare via Dognet

 

1. Materiale publicitare:

Va oferim o multitudine de materiale promoționale, pe care le puteți integra ușor pe site-ul Dumneavoastră. Portofoliul nostru de materiale publicitare include toate articolele obișnuite, precum bannere, linkuri text și căsuțe de căutare a cauciucurilor sau feed de produse. Avem câte ceva potrivit pentru orice tip de site! De asemenea, va recomandăm integrarea de materiale publicitare în Newslettere pentru o mărire a câștigurilor Dumneavoastră.

2. Aduceți vânzări:

Dacă un vizitator al site-ului dumneavoastră accesează un material publicitar al cauciucuridirect.ro, vizitatorul va fi redirecționat către shopul cauciucuridirect.ro. Veți primi un comision avantajos de 3% din orice vânzare făcută de pe shop-ul nostru de către un vizitator provenit de pe site-ul Dumneavoastră. (Comisionul este calculat din valoarea netă a comenzii, fără TVA și costurile de transport).

3. Acumulați comisioane:

Puteți acumula comisioane semnificative chiar și din numai câteva vânzări pe luna.

Termenii și condițiile noastre de afiliere.

Profil program afiliere cauciucuridirect.ro pe Awin- detalii aici