Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Anvelope si cauciucuri de curse

Anvelope si cauciucuri de curse

Multi conducatori auto prefera un stil de condus mai sportiv – acest lucru se poate practica cel mai bine in moto-sport. Anvelopele normale ajung repede la limite in astfel de conditii. Spre deosebire, cauciucurile speciale de curse sunt concepute pentru tururi rapide pe circuit. Acestea influenteaza considerabil tinuta de drum a autovehiculului, dar nu sunt omologate pentru drumurile publice. Majoritatea anvelopelor de curse au o adancime de profil redusa sau nu au deloc profil si sunt dimensionate in asa fel incat sa nu coincida cu dimensiunile prevazute in actele autovehiculului.Anvelopele de curse omologate pentru drumurile publice, de la producatorii de cauciucuri consacrati, le puteti gasi pe cauciucuridirect.ro. Acestea sunt potrivite si pentru utilizarea pe carosabil umed, desi pe timp de ploaie ofera o performanta mai putin buna decat cauciucurile normale – circulati asadar cu atentie!

Solicitarile extreme ale anvelopelor

Amestecul din compusi de cauciuc al anvelopelor de curse este special conceput, pentru ca acestea sa faca fata unor conditii speciale. Astfel aderenta pe asfalt trebuie sa fie optima pentru a avea loc efectul de “lipire” de asfalt. Secretul unor producatori ca Michelin si Dunlop este ca aceste solicitari sa nu scurteze intr-un mod semnificativ durata de viata a cauciucului. Cauciucurile de curse de prima clasa reusesc acest lucru. Alte informatii legate de anvelopele respective puteti gasi aici, accesand cauciucuridirect.ro.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate