Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Asistență clienți (Luni–Vineri: 10–18)

PREGĂTITĂ PENTRU ORICE

Sărbătorește cu noi 25 de ani plăcerea de a conduce și parteneriatul de lungă durată cu anvelopele Goodyear!

Suntem încântați să prezentăm o tombolă exclusivă împreună cu partenerul nostru de lungă durată, Goodyear, ca parte a celebrării aniversării noastre de 25 de ani. Ai șansa de a câștiga unul dintre cele trei vouchere Goodyear Fanshop în valoare de 100 de euro.

Trebuie doar să cumperi anvelope Goodyear în perioada promoțională și să-ți asiguri șansa de a participa la această tombolă!

Este atât de simplu:

Vă dorim mult succes!

Condiții de participare

Eagle F1 Asymetric 6

Fiți pregătit cu cea mai recentă anvelopă de vară Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6.

De la manevrabilitate îmbunătățită la aderență superioară: veți fi pregătit pentru orice.Tehnologia avansată dry contact

Fiți pregătit pentru orice, cu performanțe îmbunătățite pe carosabil uscat și zone de contact inovatoare care se adaptează la stilul dvs. de conducere - astfel încât să puteți reacționa mai bine la manevrele extreme și să conduceți cu mai multă aderență.


Tehnologia excelentă wet braking

Fiți pregătit pentru carosabil umed cu ajutorul sistemului inovator de rășini care asigură mai mult micro-contact cu suprafața drumului, oferindu-vă o aderență maximă indiferent de vreme.

Sustenabilitate EV

Fiți pregătit pentru viitor cu un model de ultimă generație care anulează zgomotului și o nouă tehnologie a materialelor compozite care reduce rezistența la rulare și sporește autonomia electrică.

*Revista Auto Bild, numărul 10 - 2023: 50 de anvelope de vară testate, dimensiune 225/45R18. Mașina testată: BMW seria 3. Branduri testate: Goodyear, GT Radial, Sava, Fulda, Hankook, Pirelli, Kleber, Kumho, Giti, Dunlop, Falken, Michelin, Nexen, Yokohama, Toyo, Continental, Linglong, Uniroyal, Maxxis, Bridgestone. 20 de branduri publicate în acest test.