Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Asistență clienți (Luni–Vineri: 10–18)
X
Aveți nevoie de
ajutor ?
Aici vă ghidăm
pas cu pas
către
cauciucurile adecvate.
Căutarea anvelopei
Lăţime
Înălţime
Diametru
Reifen Finden
Citiți valorile de pe anvelopa curentă 

Datele vehiculului
Marcă:
Model:
Anul fabricației / tipul:
Seria / Versiunea:

Zip Code

or

CityAnvelope de vară – garantat cea mai bună aderență!
În perioada lunilor aprilie-octombrie, anvelopele de vară reprezintă cea mai bună și cea mai corectă modalitate de echipare pentru autoturisme. Atât pe carosabil uscat cât și în alte condiții meteorologice, anvelopele dumneavoastră trebuie să corespundă cerințelor și standardelor de siguranță.

Amestecul perfect de cauciuc al anvelopelor de vară

Amestecul de cauciuc al anvelopelor de vară, comparativ cu cel al anvelopelor de iarnă, rămâne inflexibil și la temperaturi ridicate extreme. Prin aceasta, rezistența la rulare și uzura sunt reduse, rezultând un confort mai ridicat la condus și un zgomot mai redus. Cauciucurile de vară oferă valori mai mari in ceea ce privește performanța și manevrabilitatea. Un alt avantaj al cauciucurilor de vară il reprezinta consumul redus de combustibil.

Spectrul optim de performanță al anvelopelor de vară

Anvelopele de vară sunt construite special pentru a face față diferitelor condiții meteorologice în perioada verii. Cauciucurile sunt potrivite pentru curse pe carosabil uscat dar și pe carosabil umed și optime la temperaturi ridicate. Pentru a face față acestor condiții, ele posedă:
  • tip protecție pentru jante
  • blocuri masive
  • caneluri
asigurând un spectru de performanță optim pentru orice condiții meteorologica in perioada verii. Toate informațiile despre cauciuc, precum indicele de greutate, diametrul jantei, raportul dintre înălțimea secțiunii și lățimea secțiunii, lățimea secțiunii, se gasesc pe peretele lateral al cauciucului.

Adâncimea profilului pentru siguranță optimă

Ideal, anvelopa de vară ar trebui să aibe o adâncime minima a profilului de 4 mm. Dacă se depășește această valoare, aderența pe carosabilul umed scade considerabil. Conform legislației, adâncimea minimă este de 1,6 mm, dar adâncimea recomandată de poliția rutieră este totuși de 2,5 mm, la anvelopele late chiar de 3 mm. Un profil prea mic creste riscul acvaplanării.Accesând shop-ul nostru aveți posibilitatea de-a alege dintr-o ofertă variată de anvelope de vară, mărci de renume precum Michelin, Dunlop, Goodyear sau Pirelli - transportul este gratuit (* începând de la două anvelope comandate).

Prețul include TVA, livrarea și ambalajul pe teritoriul României