Roti complete

Anvelope de vara – garantat cea mai buna aderenta!Marcă:
Model:
Motorizare:
Varianta:

Amestecul perfect de cauciuc al anvelopelor de vara

In perioada lunilor aprilie-octombrie, anvelopele de vara reprezinta cea mai buna si cea mai corecta modalitate de echipare pentru autoturisme. Atat pe carosabil uscat cat si in alte conditii meteorologice, anvelopele dumneavoastra trebuie sa corespunda cerintelor si standardelor de siguranta.

Amestecul perfect de cauciuc al anvelopelor de vara

Amestecul de cauciuc al anvelopelor de vara, comparativ cu cel al anvelopelor de iarna, ramane inflexibil si la temperaturi ridicate extreme. Prin aceasta, rezistenta la rulare si uzura sunt reduse, rezultand un confort mai ridicat la condus si un zgomot mai redus. Cauciucurile de vara ofera valori mai mari in ceea ce priveste performanta si manevrabilitatea. Un alt avantaj al cauciucurilor de vara il reprezinta consumul redus de combustibil.

Spectrul optim de performanta al anvelopelor de vara

Anvelopele de vara sunt construite special pentru a face fata diferitelor conditii meteorologice in perioada verii. Cauciucurile sunt potrivite pentru curse pe carosabil uscat dar si pe carosabil umed si optime la temperaturi ridicate. Pentru a face fata acestor conditii, ele posed:
  • tip protectie pentru jante
  • blocuri masive
  • caneluri
asigurand un spectru de performanta optim pentru orice conditie meteorologica in perioada verii. Toate informatile despre cauciuc, precum indicele de greutate, diametrul jantei, raportul dintre înălţimea secţiunii şi lăţimea secţiunii, lăţimea secţiunii, se gasesc pe peretele lateral al cauciucului.

Adancimea profilului pentru siguranta optima

Ideal, anvelopa de vara ar trebui sa aibe o adancime minima a profilului de 4 mm, daca se depaseste aceasta valoare, aderenta pe carosabilul umed scade considerabil. Conform legislatiei, adancimea minima este de 1,6 mm, dar adancimea recomandata de politia rutiera este totusi de 2,5 mm, la anvelopele late chiar de 3 mm. Un profil prea mic creste riscul acvaplanarii. Accesand shop-ul nostru aveti posibilitatea de-a alege dintr-o oferta variata de anvelope de vara, marci de renume precum Michelin, Dunlop, Goodyear sau Pirelli - transportul este gratuit (* incepand de la doua anvelope comandate).

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

Clients opinions

Customer rating
more