Roti complete

Cauciucuri RunflatMarcă:
Model:
Motorizare:
Varianta:

Cauciucuri Runflat

Anvelopele Runflat sunt potrivite pentru cazuri de urgenta. Acestea permit si in cazul unei pierderi mai mari a aerului din anvelopa un sofat in siguranta. Indiferent de modelul ales, anvelopele runflat pot fi uzate inca 100 km cu o viteza de 80 km/h in cazul unei pane. Astfel soferii economisesc timp, nefiind necesara asistenta, ei se pot deplasa singuri la un service auto.

Structura anvelopelor Runflat

Pentru a permite rularea continua dupa o eventuala pana, anvelopele Runflat sunt echipate cu niste pereti laterali. Acesti pereti laterali impiedica tocirea anvelopelor sau chiar explozia lor. O alta functie a peretilor laterali este comunicarea dintre servodirectie si frana. Anvelopele Runflat sunt montate pe jante speciale pentru a nu permite desprinderea acestora de pe janta.

Semnal optic la pana

Anvelopele Runflat dispun de un afisaj de pana pentru a atentiona soferul asupra posibilei daune a cauciucului. Acestea atentioneaza printr-un semnal optic deteriorarea anvelopei. Avantajul anvelopelor Runflat este ca nu mai este nevoie de o roata de rezerva suplimentara. Prin reducerea greutatii, anvelopele Runflat permit un consum redus de combustibil.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

Clients opinions

Customer rating
more