Starea comenzii x
Iesire din cont

Cauciucuri Runflat

Cauciucuri Runflat

Anvelopele Runflat sunt potrivite pentru cazuri de urgență. Acestea permit și în cazul unei pierderi mai mari a aerului din anvelopa un șofat în siguranță. Indiferent de modelul ales, anvelopele runflat pot fi uzate încă 100 km cu o viteza de 80 km/h în cazul unei pane. Astfel șoferii economisesc timp, nefiind necesară asistența, ei se pot deplasa singuri la un service auto.

Structura anvelopelor Runflat

Pentru a permite rularea continuă după o eventuală pană, anvelopele Runflat sunt echipate cu niște pereți laterali. Acești pereți laterali împiedică tocirea anvelopelor sau chiar explozia lor. O altă funcție a pereților laterali este comunicarea dintre servodirecție și frână. Anvelopele Runflat sunt montate pe jante speciale pentru a nu permite desprinderea acestora de pe jantă.

Semnal optic la pană

Anvelopele Runflat dispun de un afișaj de pană pentru a atenționa șoferul asupra posibilei daune a cauciucului. Acestea atenționează printr-un semnal optic deteriorarea anvelopei. Avantajul anvelopelor Runflat este că nu mai este nevoie de o roată de rezervă suplimentară. Prin reducerea greutății, anvelopele Runflat permit un consum redus de combustibil.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate