Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Verificați starea comenzii
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri Runflat

Cauciucuri Runflat

Anvelopele Runflat sunt potrivite pentru cazuri de urgență. Acestea permit și în cazul unei pierderi mai mari a aerului din anvelopa un șofat în siguranță. Indiferent de modelul ales, anvelopele runflat pot fi uzate încă 100 km cu o viteza de 80 km/h în cazul unei pane. Astfel șoferii economisesc timp, nefiind necesară asistența, ei se pot deplasa singuri la un service auto.

Structura anvelopelor Runflat

Pentru a permite rularea continuă după o eventuală pană, anvelopele Runflat sunt echipate cu niște pereți laterali. Acești pereți laterali împiedică tocirea anvelopelor sau chiar explozia lor. O altă funcție a pereților laterali este comunicarea dintre servodirecție și frână. Anvelopele Runflat sunt montate pe jante speciale pentru a nu permite desprinderea acestora de pe jantă.

Semnal optic la pană

Anvelopele Runflat dispun de un afișaj de pană pentru a atenționa șoferul asupra posibilei daune a cauciucului. Acestea atenționează printr-un semnal optic deteriorarea anvelopei. Avantajul anvelopelor Runflat este că nu mai este nevoie de o roată de rezervă suplimentară. Prin reducerea greutății, anvelopele Runflat permit un consum redus de combustibil.

Organizație

Metodele noastre de plată

© 2019 cauciucuridirect.ro @ Delticom