Conti

 

myGoodyear

Cauciucuri RunflatMarcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Cauciucuri Runflat

Anvelopele Runflat sunt potrivite pentru cazuri de urgență. Acestea permit și în cazul unei pierderi mai mari a aerului din anvelopa un șofat în siguranță. Indiferent de modelul ales, anvelopele runflat pot fi uzate încă 100 km cu o viteza de 80 km/h în cazul unei pane. Astfel șoferii economisesc timp, nefiind necesară asistența, ei se pot deplasa singuri la un service auto.

Structura anvelopelor Runflat

Pentru a permite rularea continuă după o eventuală pană, anvelopele Runflat sunt echipate cu niște pereți laterali. Acești pereți laterali împiedică tocirea anvelopelor sau chiar explozia lor. O altă funcție a pereților laterali este comunicarea dintre servodirecție și frână. Anvelopele Runflat sunt montate pe jante speciale pentru a nu permite desprinderea acestora de pe jantă.

Semnal optic la pană

Anvelopele Runflat dispun de un afișaj de pană pentru a atenționa șoferul asupra posibilei daune a cauciucului. Acestea atenționează printr-un semnal optic deteriorarea anvelopei. Avantajul anvelopelor Runflat este că nu mai este nevoie de o roată de rezervă suplimentară. Prin reducerea greutății, anvelopele Runflat permit un consum redus de combustibil.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

Clients opinions

Shop rating
more

cauciucuridirect.ro folosește cookie-uri. Continuând navigarea vă exprimați acordul pentru utilizarea acestora.

Accept Află mai multe detalii