Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Asistență clienți (Luni–Vineri: 10–18)
Livrare fara costuri
Căutați anvelope pentru motociclete
Lăţime
Înălţime
Tipul de construcție
Diametru
Reifen Finden
Viteză
Selectează motocicleta
Producător:
Capacitatea cilindrică
Model:
Tip:

Cumpărați anvelope pentru motociclete – călătoriți într-un mod mai plăcut chiar acum

Fie că mergeți la țară, în oraș sau la munte: alegerea corectă a anvelopelor pentru motociclete asigură aderența necesară. Din cauza abraziunii cauzate de carosabil, anvelopele sunt printre părțile motocicletei cele mai supuse stresului. Odată ce banda de rulare începe să se uzeze, este recomandat să achiziționați un set nou de anvelope, astfel încât motocicleta dvs. să funcționeze din nou fără probleme.mo-tyre

Când sunt uzate anvelopele de motocicletă?

Adâncimea minimă legală a benzii de rulare pentru o motocicletă este de 1,6 mm. Pentru motocicletele ușoare aceasta este de 1 mm. În ambele cazuri, acestea sunt limitele absolute pentru uzura anvelopelor. Dacă adâncimea benzii de rulare a anvelopei scade sub această limită, asigurarea dvs. va fi afectată. Cel mai târziu, ar trebui să schimbați anvelopele odată ce banda de rulare atinge 2 mm pentru a menține aderența și manevrabilitatea motocicletei. La aceasta se adaugă și factorul de siguranță pe suprafețele umede.Puteți măsura adâncimea benzii de rulare în zona de mijloc a benzii de rulare principale în canelurile largi. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să folosiți o monedă de 1 euro. Dacă chenarul exterior nu este vizibil, totul este în regulă. Odată ce devine vizibil, este timpul să cumpărați anvelope noi pentru motociclete.

Sfat:Dacă vă plac serpentinele, acordați o atenție suplimentară stării benzilor de rulare laterale.

Factorul de îmbătrânire pentru anvelopele de motociclete

Pe lângă adâncimea benzii de rulare, un factor important este și starea generală a anvelopelor pentru motociclete. Potrivit experților, puteți întâmpina probleme dacă folosiți rar motocicleta și/sau dacă parcați afară pentru perioade lungi de timp. Condițiile meteorologice care variază pot deteriora materialul sau anvelopele pot dezvolta fisuri și decolorări vizibile. În aceste cazuri, este timpul să comandați anvelope noi pentru motociclete.Începând de la 5 ani, este de asemenea indicat să verificați regulat anvelopele pentru deteriorări, iar după 6 ani ar trebui să aveți în plan cumpărarea unor anvelope noi pentru motociclete. Puteți verifica vârsta exactă cu ajutorul numărului DOT. Acesta este situat pe partea laterală a anvelopei, ultimele 4 cifre furnizând informații despre luna și anul de fabricație.

Anvelopele potrivite pentru diferite tipuri de motociclete

Anvelopele pentru motociclete trebuie să se potrivească la fel de bine ca și îmbrăcămintea dvs., de la jachete pentru motocicliști până la combinezoane, inclusiv protecții și ghete. Oferim anvelope speciale pentru motociclete de diferite tipuri, de la variante pentru Motocross și Enduro până la anvelope pentru Scutere si Mopede .
Anvelopele pentru motocicliștii care pleacă în concediu sunt un caz special care necesită atenția dvs. De exemplu, cunoscuta marcă Michelin recomandă anvelopele radiale dacă preferați să călătoriți pe serpentine, deoarece excelează deosebit de bine la unghiurile de înclinare. Pe de altă parte, anvelopele cu straturi încrucișate sunt recomandate dacă luați o mulțime de bagaje în călătorie și motocicleta dvs. nu este concepută pentru viteze mari.Dacă plănuiți călătorii mai dese pe o pistă de curse, veți avea nevoie de anvelope speciale pentru motociclete, care sunt deja montate în mod standard de unii producători cunoscuți. Deoarece conformitatea rutieră este necesară pentru a ajunge acolo unde v-ați planificat, uneori trebuie să faceți anumite compromisuri. Cu toate acestea, este important să vă concentrați întotdeauna pe calitate atunci când doriți să atingeți viteze maxime pe circuit. Când căutați aceste tipuri de anvelope, uitați-vă în special la indicele de viteză al anvelopelor de motocicletă.

Merită cumpărarea unor anvelope ieftine pentru motociclete?

Răspunsul la această întrebare depinde în mare măsură dacă anvelopele respective pentru motociclete provin de la furnizori cunoscuți precum Bridgestone sau Pirelli. Cu anvelope mai puțin cunoscute, riscați ca acestea să provoace situații periculoase din cauza caracteristicilor imprevizibile la manevrarea în condiții meteorologice nefavorabile. În plus, există un risc mai mare de a experimenta efectul shimmy nedorit, când ghidonul încep să oscileze la anumite viteze.

Sfat: Pentru a economisi bani la anvelope noi, cu ajutorul nostru puteți cumpăra seturi de înaltă calitate de anvelope pentru motociclete. În funcție de marcă și produs, vă vom oferi o reducere prin care veți face economii.

Cu ce jante se potrivesc anvelopele de motocicletă?

Interacțiunea dintre anvelopele și jantele de motocicletă joacă un rol decisiv în ceea ce privește manevrabilitatea și dinamica de conducere. Nu există un răspuns unic, deoarece mai mulți factori sunt importanți. Mărimea anvelopei și lățimea posibilă a anvelopei sunt determinate pe baza lățimii existente a jantei.Cu toate acestea, și tipul de motocicletă pe care o conduceți are un rol în cumpărarea unor anvelope potrivite. În trecut, certificatul de autorizare al producătorului era un criteriu de încredere. În prezent, trebuie să obțineți avizul unui expert în cazul anvelopelor cu parametri modificați din punct de vedere al construcției și dimensiunilor, ceea ce impune plata unei taxe. Atunci când cumpărați anvelope noi pentru motociclete, trebuie să acordați atenție și omologării UE de tip și omologării anvelopelor.

Motociclete electrice favorite și anvelopele potrivite

În acest moment, motocicletele electrice sunt încă o excepție în trafic. În mod surprinzător, Harley Davidson este unul dintre pionierii în acest domeniu. Zero Motorbikes este un alt producător de motociclete electrice din SUA. Cu modelul său Freeride, KTM are în gama sa un E-Enduro. Ne putem aștepta ca și alți furnizori consacrați, precum și unii mai puțin cunoscuți să intre pe piață în viitor.
Pe lângă noua experiență de condus, anvelopele pentru motociclete sunt supuse acelorași condiții fizice și mecanice ca toate celelalte modele cu motoare cu ardere, în funcție de tipul de motocicletă. Din acest motiv, majoritatea persoanelor optează pentru calitatea mărcilor de la furnizori cunoscuți atunci când cumpără anvelope standard.

Rodajul anvelopelor noi pentru motociclete

Este important să vă ocupați cu atenție de rodajul anvelopelor noi pentru motociclete. Atunci când sunt abia montate, au încă o suprafață netedă cu aderență mică. Acest lucru se observă în special în pozițiile înclinate – există riscul de a aluneca dacă veți conduce neglijent.Acordați atenție specificațiilor producătorului privind kilometrajul necesar pentru rodajul anvelopelor conform experienței anterioare. Dacă noile anvelope pentru motociclete își dezvoltă întregul potențial de la 50, 100 sau 200 km, depinde de stilul dvs. de condus și de traseele alese pentru această fază.Utilizați website-ul nostru pentru a comanda anvelope noi pentru motociclete. Restrângeți căutarea după tipul de motocicletă, dimensiunea anvelopei, indicele de viteză și producătorul preferat. Alternativ, începeți căutarea cu ajutorul mărcii dvs. de motocicletă. Este atât de simplu să găsiți anvelope noi pentru motocicleta dvs.!
mo-tyre

Prețul include TVA, livrarea și ambalajul pe teritoriul României