Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Asistență clienți (Luni–Vineri: 10–18)

Anvelope pentru motociclete

Anvelopele pentru motociclete sunt elemente importante din punct de vedere al siguranței unei motociclete. Echiparea trebuie să corespundă nu numai motocicletei în sine, dar și sezonului. Numai așa vă puteți deplasa în siguranță din punctul A în punctul B. Certificatul de înmatriculare al motorului oferă informații despre ce anvelope sunt admise la modelul respectiv de motor. Printre altele se pot găsi acolo informații despre lațimea cauciucurilor, diametrul jantei în inch si indicele de viteză. Cine călătorește cu motorul și pe timp de iarnă are nevoie de anvelope de iarnă, sau poate alege anvelope all-season pentru a evita schimbul cauciucurilor in funcție de anotimp.

Comandă anvelope pentru motociclete, ieftin și cu transport gratuit

Cauciucurile de calitate pentru motociclete oferă și pe carosabil umed o aderență bună și trec cu siguranță prin viraje. De aceea, mulți producători au disponibile anvelope de calitate superioară in portofoliu. Cauciucuridirect.ro nu vă oferă doar o gamă variată de anvelope pentru motor pentru toate segmentele, ci și prețuri avantajoase. Alegeți dimensiunile dorite, după caz si indicele de viteză și marca anvelopei. Se vor afișa toate produsele disponibile pe cauciucuridirect.ro, pe care vi le vom trimite cu transport gratuit.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate