Starea comenzii x
Iesire din cont

Anvelope camioane

Anvelope camioane

Alegerea anvelopelor pentru camioane este un proces mai dificil decât alegerea cauciucurilor normale pentru autoturisme. Pe lângă dimensiunile corecte, trebuie să se ia în considerare și axa pentru care este destinat fiecare cauciuc în parte: există cauciucuri pentru camioane pentru axa de direcție, de tracțiune și pentru trailere. Pe cauciucuridirect.ro sunt disponibile si cauciucuri care se potrivesc pentru toate axele. Cauciucurile de calitate reprezintă mai ales pe timp de iarnă un element important din punct de vedere al siguranței vehiculului.Cauciucurile pentru camioane sunt foarte solicitate – parcurg distanțe lungi, trebuie să suporte greutăți mari și uneori ajung și în afara carosabilului. Uzura, distribuirea presiunii și rezistența la rulare sunt indicatori importanți ai calității unui cauciuc. Aceștia influențează durata de viață a cauciucurilor și prin urmare și rentabilitatea, care pe lângă siguranță reprezintă un aspect foarte important.

Cauciucuri de iarnă pentru camioane

Pe cauciucuridirect.ro puteți alege dintr-o gamă variată de anvelope pentru camioane, printre acestea de la producători consacrați precum Continental, Bridgestone si Goodyear. Stabiliți axa și dimensiunile dorite – opțional puteți căuta direct anvelope de iarnă. Astfel vor fi afișate toate anvelopele pentru camioane disponibile in magazinul nostru online. Vă garantăm produse de calitate superioara la prețuri accesibile și o livrare rapidă.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate