Roti complete

Anvelope pentru vehicule comercialeMarcă:
Model:
Motorizare:
Varianta:

Anvelope pentru vehicule comerciale

Anvelopele pentru camioane usoare imbina avantajele particulare de la anvelopele pentru autovehicule cu cerintele superioare de la anvelopele pentru vehicule comerciale. Anvelopele pentru camionete se folosesc in special de catre transportatori si permit viteze de rulare mai mari decat cauciucurile pentru camioane.

Anvelope camionete pentru autoturismele utilitare - mai confortabile si rapide

Camionetele moderne sunt utilizate atat pentru transport marfa precum si pentru transportul de persoane. Anvelopa pentru camionete poate atinge si viteze mai mari fara probleme, ofera o buna servo-directie si permite deasemenea un stil de condus sportiv. Zgomotul produs de pneuri este foarte scazut si sunt comparabile cu anvelopele pentru autovehicule mici si medii.

Anvelope pentru incarcaturi grele

Anvelopele pentru camioanele usoare sunt expuse la greutati mai mari decat anvelopele destinate autoturismelor mici si medii. Din acest motiv constructia lor consta dintr-o carcasa multipla intarita. Astfel, anvelopele permit o greutate totala mai mare, care indeplineste cerintele pentru masinile utilitare moderne. Datorita profilului lor si a compozitiei speciale, comportamentul in trafic al anvelopelor pentru camionete este comparabil cu cel al anvelopelor destinate autovehiculelor mici sau medii.

Economie si durabilitate

Un altfel de avantaj pentru aceste anvelope este rezistenta scazuta, care asigura o uzura redusa si un kilometraj ridicat de rulare. Acest lucru face ca acestea sa fie performante din punct de vedere economic, atribut care in prezent joaca un rol major in companiile de vehicule si operatorii de flote de vehicule comerciale. Anvelopele ofera pe toata durata vietii o calitate consecventa si conving printr-un consum redus de carburant.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

Clients opinions

Customer rating
more