Starea comenzii x
Iesire din cont
free-shipping

Plata și livrarea

e un serviciu on-line pus la dispoziția dvs. de SC Delticom OE SRL, Timișoara, România.

Toate prețurile afișate au inclusă taxa pe valoare adaugată (TVA).

Noi simplificăm achiziționarea cauciucurilor. Economisiți timp și bani și noi livrăm cauciucurile prin societatea de curierat parteneră, la ușa dumneavoastră. Dacă solicitați un service de montare, vă propunem o serie de companii din apropierea dvs. specializate montarea cauciucurilor.

*La comandarea unei singure anvelope, există un cost extra de 40 lei.

*La comandarea unei singure anvelope de camion, există un cost extra de 435 lei.

Alegeți între două variante de livrare:

 • Cauciucurile sunt livrate de firma de curierat la domiciliu dvs., factura fiind eliberata la aceeasi adresă. Puteți monta cauciucurile singur sau puteți apela la un service (stație de montare).
 • Cauciucurile pot fi trimise de asemenea prin curier la o adresă alternativă. În acest caz, vă rugăm să specificați adresa de livrare și persoana autorizată să primească cauciucurile în numele dvs..

Termenul normal de livrare este între 2 și 7 zile lucrătoare (ATENȚIE! Termenul de livrare depinde de disponibilitatea cauciucului comandat). Timpul de livrare este 10-14 zile lucratoare pentru roți complete.
Dacă aveți întrebări legate de termenul livrării, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la cauciucuridirect@delti.com.

Prețurile includ TVA și transport pe teritoriul țării. Prin magazinul online livram exclusiv pe teritoriul României.

Opțiuni de plată

 • Plată ramburs. Contravaloarea comenzii este achitată în numerar, la livrare, reprezentantului firmei de curierat. Nu se percep taxe suplimentare.

 • Plătiți cu ușurință prin card de credit. Acceptăm Visa, American Express și Mastercard. Dvs. introduceți datele cardului, noi livrăm și debităm cardul după livrare. Plățile sunt procesate de către noi.

 • Plătiți prin card de debit. Acceptăm carduri Visa Electron și Maestro. Dvs. introduceți datele cardului, noi livrăm și debităm cardul în momentul comandării. Plățile sunt procesate de către noi.

 • Prin transfer bancar. Transferați suma de bani în contul care apare pe factură. Dupa ce s-a realizat transferul, vom livra cauciucurile. După efectuarea plății vă rugăm să ne trimiteți o copie a ordinul de plată prin fax la numărul de mai jos. Datele noastre bancare sunt:

  Nr. de inm. ORC: J35/1428/2004

  Cod de inregistrare fiscala: RO16420310

  Cont bancar:

  Raiffeisen Bank Agenția Timișoara - Retail
  Numar de cont (IBAN):
  LEI: RO65RZBR0000060017026409
  EUR: RO11RZBR0000060017026411
  SWIFT RZBRROBU

   
 • Plată prin Paypal

 • Plata cu cripto monede prin Bitpay - Plata cu una din urmatoarele monede Bitcoin, Bitcoin Cash, ApeCoin, Euro Coin, Dogecoin, Ethereum,Litecoin, ShibaInu, Wrapped Bitcoin, XRP prin Bitpay - Ai nevoie de un Portofel Personal Virtual disponibil sub forma unei aplicaţii pentru telefonul mobil sau al unui program pentru PC. Plata se efectuează prin introducerea unei adrese şi a sumei care trebuie achitată..

 • Plata cu cardul în rate

 • Trustly - Selectați banca și vă puteți conecta printr-o conexiune sigură, criptată. Alegeți contul din care doriți să plătiți (de exemplu, contul dvs. de economii sau contul curent). Acest serviciu nu necesită descărcări sau înregistrări. Pur și simplu vă conectați la banca dvs. online și alegeți ce cont bancar doriți să utilizați.

 • Revolut - Plateste simplu si rapid prin aplicatie cu cardul tau emis de Revolut

 •    Paysera este cea mai rapida modalitate de a trimite bani in toata lumea, schimb valutar și plăți colectate prin Internet sau prin SMS.

 • Procesatori de plati: Netopia Mobilpay, Concardis, Bitpay, Paypal

Adresa noastră:

SC Delticom OE SRL
Str. Popa Anca 3
300318 Timișoara
România

Telefon: 0318 110 788 (de luni până vineri între orele 7.00 - 22.00)

Precizăm că adresa pentru retur NU ESTE cea mentionată mai sus, de aceea avem rugămintea ca PENTRU RETURUL comenzii, să ne contactati telefonic la 0318 110 788 sau prin email la cauciucuridirect@delti.com iar noi vom veni să ridicăm cauciucurile pentru retur.

 

beneficiază de Marca de Încredere și respectă (Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online).
este înscris în și respectă ale acesteia.