Roti complete

Cauciucuri resapateMarcă:
Model:
Motorizare:
Varianta:

Anvelopele resapate sunt o alternativa ieftina pentru soferii cu un buget mic, care totusi nu vor sa renunte la o calitate buna. Producerea acestor anvelope are loc printr-un proces special prin care primesc un strat de cauciuc nou pe banda de rulare. Cauciucurile resapate sunt din ce in ce mai prezente pe piata fiind oferite de producatorii premium la preturi mici. Anvelopele resapate sunt produse in toate dimensiunile imaginabile, pentru fiecare diametru al jantelor si cu diferite adancimi a profilului.

Calitate ridicata pentru anvelope resapate

Cauciucurile resapate, produse in cantitati industriale, pot sa faca fata anvelopelor noi. Anvelopele de iarna resapate, au avut de nenumarate ori, in teste, o aderenta optima pe carosabil acoperit de zapada. Chiar si in ceea ce priveste franele si caracteristicile de manevrabilitate, cauciucurile resapate nu trebuie sa arate pierderi. Singurele dezavantaje le reprezinta in ceea ce priveste uzura. Aceasta este undeva pe la 30% in comparatie cu pneurile noi. Tocmai de aceea, anvelopele resapate sunt ceva mai ieftine. Este posibila o economisire de pana la 50%.

Proprietatile cauciucurilor resapate

In general, anvelopele sunt doar o singura data resapate. Dar pentru aceasta, trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte. De exemplu, constructia nu trebuie sa fie deloc deteriorata. Prin aceasta, este asigurat standardul de siguranta.

Contributie importanta la protectia mediului inconjurator

Anvelopele resapate nu sunt doar ieftine, ele contribuind si la protectia mediului prin conservarea resurselor minerale si combustibili fosili. Pentru fabricarea unui cauciuc nou sunt necesari undeva la 28,5 litri de petrol. In producerea unui cauciuc resapat, materialele necesare confectionarii pot fi reduse cu pana la 20% din materialele necesare producerii unei anvelope noi.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

Clients opinions

Customer rating
more