Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Asistență clienți (Luni–Vineri: 10–18)
Livrare fara costuri
X
Aveți nevoie de
ajutor ?
Aici vă ghidăm
pas cu pas
către
cauciucurile adecvate.
Căutarea anvelopei
Lăţime
Înălţime
Diametru
Reifen Finden

Datele vehiculului
Marcă:
Model:
Anul fabricației / tipul:
Seria / Versiunea:

Anvelopele optimizate pentru mobilitate cuceresc piața

Producătorii de anvelope s-au aliat împotriva penelor și dezvoltă constant noi tehnologii pentru a crește confortul și siguranța la volan. Mai jos sunt câteva dintre principalele anvelope pe care le oferim în magazinul nostru:

Anvelope Runflat


Tyre Hole

În cazul în care o anvelopă run-flat pierde presiune, aceasta este stabilizată de pereții laterali de cauciuc autoportanți. Aceștia sunt realizați dintr-un compus de cauciuc care oferă stabilitate anvelopelor în caz de deteriorare. În plus, un inel încorporat împiedică anvelopa să iasă de pe jantă. Puteți continua să conduceți cu aceste anvelope pe o distanță de până la 80 de kilometri cu o viteză maximă de 80 km/h (dacă aerul iese din anvelopă după deteriorare). În caz de deteriorare cu pierderea ulterioară a presiunii, există senzori care activează un semnal de alarmă, astfel încât șoferul să fie avertizat cu privire la pană. În funcție de model, fie acești senzori sunt amplasați direct în anvelopă, unde măsoară temperatura și presiunea, fie sistemul evaluează semnalele senzorului ABS. Datorită anvelopelor run-flat, șoferii nu mai trebuie să piardă timp așteptând echipajul de tractare. În schimb, pot conduce direct către cea mai apropiată vulcanizare. Anvelopele run-flat sunt disponibile în magazinul nostru ca anvelope de vară și de iarnă. În funcție de producător, anvelopele run-flat au etichete diferite. Continental, de exemplu, oferă anvelope run-flat SST, abrevierea pentru Self Supporting Tyre.

Aici puteți vedea anvelopele noastre de top din categoria runflat:

Pur și simplu selectați dimensiunea anvelopei și indicele de viteză și găsiți anvelopa perfectă pentru dvs.

Anvelope SEAL


Spre deosebire de anvelopele run-flat, anvelopele Seal se pot repara singure. Vorbim aici de anvelope cu autoetanșare. Când sunt perforate, anvelopele cu autoetanșare sunt concepute pentru a sigila automat locul deteriorat. Un compus special lipicios atașat la interiorul anvelopei face acest lucru posibil. Acest compus înconjoară obiectul care a provocat perforarea, de exemplu un cui. Imediat ce obiectul este îndepărtat, compusul sigilează orificiul. Este împins în orificiu de presiunea aerului din interiorul anvelopei. În consecință, anvelopa poate fi inspectată cu ușurință la următoarea vulcanizare.

Spre deosebire de anvelopele run-flat, tehnologia SEAL nu necesită un sistem de control al presiunii în anvelope, nici jante speciale. În plus, poate fi folosită pe orice vehicul.

Unul dintre producătorii care a dezvoltat tehnologia SEAL este Continental cu produsul său ContiSeal. Anvelopele speciale ContiSeal folosesc această nouă tehnologie și pot etanșa perforații de până la cinci milimetri în diametru.

Deși tehnologia este considerată sigură, producătorii recomandă utilizarea unui sistem de monitorizare a presiunii în anvelope pentru siguranță. În afară de acest lucru, anvelopa cu autoetanșare poate fi manevrată ca orice altă anvelopă fără a fi nevoie de ajustarea operării mașinii sau a stilului de condus. Totuși, legislația impune o inspecție de către un specialist cât mai curând posibil, așa că un drum până la o vulcanizare este totuși necesar.

Vizualizați anvelopele noastre de top din categoria SEAL:

Pur și simplu selectați dimensiunea anvelopei și indicele de viteză și găsiți anvelopa perfectă pentru dvs.


Anvelope DriveGuard


Tehnologia anvelopelor DriveGuard se bazează pe un model nou dezvoltat – așa-numitul design tip „cooling fins”. Pereții exteriori ai anvelopelor sunt ranforsați, făcându-i deosebit de rezistenți de-a lungul benzii de rulare. În plus, pereții laterali sunt mai robuști și, prin urmare, mai puțin susceptibili la deteriorare.

Notă: Utilizarea unui sistem de avertizare este obligatorie pentru ca șoferii să știe când vehiculul lor are o pană! Din 2014, oricine folosește anvelopele DriveGuard trebuie să aibă în vehicul un sistem electronic de detectare a presiunii în anvelope.

Bridgestone Support Ring


Bridgestone Support Ring (BSR) este un alt produs dezvoltat de Bridgestone. BSR este un inel metalic montat sub banda de rulare a anvelopei, care mărește foarte mult stabilitatea anvelopei. Cu toate acestea, în prezent anvelopele BSR nu pot fi montate pe orice vehicul. Pentru montaj este nevoie de echipamente speciale, care până acum au fost rezervate pentru rețeaua Toyota.

Nu mai rămâneți în pană niciodată cu o anvelopă perforată

Producătorii de anvelope au declarat război perforațiilor și astfel dezvoltă constant noi tehnologii pentru a crește confortul și siguranța la volan. Mai jos sunt câteva dintre principalele anvelope - disponibile în magazinul nostru:

Prețul include TVA, livrarea și ambalajul pe teritoriul României