Starea comenzii x
Iesire din cont
free-shipping

Despre noi -

este specialistul Dumneavoastră pentru anvelope cumpărate online.

Vă oferim un sortiment variat de anvelope de toate mărcile şi dimensiunile pentru vehiculele Dumneavoastră. Indiferent dacă este vorba de autoturisme sau limuzine, motociclete sau camioane – la noi găsiţi în orice moment şi oricând orice fel de anvelope potrivite la preţul cel mai favorabil.

La noi faceţi cumpărături sigure: Mai bine de 6 milioane de clienţi ne acordă deja încrederea lor.

Webshop-ul nostru Vă oferă certitudinea unei cumparaturi cu numeroase posibilităţi de plată în condiţii confortabile. Dovada cea mai impresionantă a acestui fapt sunt clienţii noştri, care pe plan mondial au depăşit deja cifra de 6 milioane.

Noi suntem mileniul!

Cu începere de la cumpăna de mileniu 1999/2000, noi suntem prezenţi pentru Dumneavoastră online cu oferta noastră de anvelope. Încă de pe vremea când nimeni nu s-a gandit dacă este posibil, măcar în principiu, să vinzi anvelope pe Internet, povestea noastră şi-a început calea spre succes.

Profesionişti ai anvelopelor.

Profitaţi şi Dumneavoastră, în calitate de clienţi ai , de marele nostru know-how în domeniul anvelopelor. Angajaţii noştri sunt specialişti in anvelope. Colaborăm strâns cu producătorii tuturor mărcilor de anvelope şi suntem totdeauna la curent cu ultimele şi cele mai noi evoluţii din branşa producţiei anvelopelor.

O ofertă de o varietate fără egal de largă.

De la înfiinţarea noastră încoace am ajuns să fim în stare să oferim marfa noastră la preţuri care sfidează concurenţa, pentru clienţii noştri privaţi sau de la firme, în multe dintre categoriile produselor noastre. Sortimentul nostru de produse cuprinde:

 • Anvelope pentru autoturisme
 • Anvelope pentru motociclete
 • Anvelope pentru camioane uşoare şi grele
 • Anvelope pentru autobuze şi autocare
 • Anvelope speciale
 • Anvelope pentru vehicule cu tracţiune electrică
 • Anvelope pentru oldtimeri
 • şi multe alte "anvelope speciale/specialităţi de anvelope"
 • Jante
 • Roţi complete (Anvelope premontate pe jante din aluminiu sau oţel)
 • Anvelope pentru biciclete

 

Rapiditatea noastră este impresionantă.

Noi vă uşurăm viaţa şi livrăm, fireşte, marfa noastră la orice adresă doriţi Dumneavoastră. Şi asta chiar foarte repede. Pentru a putea fi în stare să rămânem capabili de livrări prompte chiar şi în vârfurile de sezon a schimbării anvelopelor, ne-am creat un stoc de o varietate uriaşă de anvelope, pe care le ţinem depozitate, gata oricând de livrare.

Nu există costuri „ascunse”.

Preţurile noastre includ totdeauna TVA-ul şi, începând cu o comandă de minimum 2 anvelope, includ şi costurile transportului. Pentru cazul în care aveţi nevoie de doar o singură anvelopă, atunci, în decursul procesului de lansare a comenzii, vă atragem atenţia, în mod transparent, asupra costurilor pentru transportul mărfii singulare.

Montarea anvelopelor la specialistul cel mai apropiat de Dumneavoastră.

Utilizaţi modelul nostru confortabil de căutare a unor parteneri pentru montarea anvelopelor! Prin noi puteţi găsi specialistul potrivit pentru montarea anvelopelor, care-şi are locaţia în apropiere de Dumnaeavoastră. Prin noi aveţi posibilitatea, încă din momentul în care lansaţi comanda, să tranferaţi anvelopele Dumneavoastră direct la un partener profesionist pentru montarea anvelopelor.

În spatele culiselor.

Succesul vorbeşte un limbaj clar. Societatea Delticom este firma care, prin această ofertă de Webshop, este cea mai bună dovadă pentru această afirmaţie. Această întreprindere germană este cotată din anul 2006 la bursă, iar din anul 2008 este cotată pe S-DAX. Cu ale sale mai bine de 100 de shopuri online din mai bine de 40 de ţări şi cu o desfacere anuală totală de circa 500.000.000,00 Euro,  Delticom a devenit comerciantul de frunte de anvelope din Europa. În subdomeniul comercial al comerţului en gros, întreprinderea noastră vinde anvelope engrosiştilor de anvelope din toată lumea.

Informaţii suplimentare despre întreprindere găsiţi la adresa .

Contact:

SC Delticom OE SRL
Str. Anca Popa 3
300318 Timisoara
Romania

Telefon: 0318 110 788 (de luni pana vineri intre orele 7.00 - 22.00)

 
 


Nr. de inm. ORC: J35/1428/2004
Cod de inregistrare fiscala: RO16420310

Cont bancar:

Raiffeisen Bank Agentia Timisoara - Retail
Numar de cont (IBAN):
LEI: RO65RZBR0000060017026409
SWIFT RZBRROBU

 

hotel anvelope

beneficiaza de Marca de Incredere si respecta (Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online).

este inscris in si respecta ale acesteia.