Starea comenzii x
Iesire din cont
X
Aveți nevoie de
ajutor ?
Aici vă ghidăm
pas cu pas
către
cauciucurile adecvate.
Căutarea anvelopei
Lăţime
Înălţime
Diametru
Reifen Finden
Citiți valorile de pe anvelopa curentă 

Datele vehiculului
Marcă:
Model:
Anul fabricației / tipul:
Seria / Versiunea:

Zip Code

or

City

Comandă super ușorAnvelope de iarnă – pentru un condus sigur pe condiții de gheață și zăpadă
Iarna, condițiile meteorologice se schimbă în continuu și prin aceasta, la fel și caracteristicile carosabilului. Anvelopele de iarnă, trebuie să ofere indiferent de umiditate, temperaturi minime precum și pe gheață și zăpadă, siguranță optimă în timpul condusului. Marcajul M+S (sau M+S sau M.S) este prezent pe cauciucurile de iarna și cele all-season. Anumite anvelope cu marcajul M+S, au deasemenea și un simbol al fulgului de nea, indicând un standard de calitate ridicat.

Totul constă in mixtură

Cea mai importantă este aderența pe carosabil în condiții de gheață și zăpadă. Pentru a avea o aderență optimă la temperaturi scăzute, anvelopele de iarnă sunt construite dintr-un amestec special de cauciuc rezistent la temperaturi de sub 0 grade. Astfel, aceste anvelope se adaptează perfect carosabilului.

Profilul perfect al anvelopelor de iarnă

Cauciucurile de iarnă au adâncimi mai mari in profil si lamele suplimentare. Lamele se închid și se deschid in timpul condusului ajută să transmită tracțiunea și puterea de frânare optim asupra carosabilului. Rezultatul il reprezintă stabilitatea și aderența extrem de buna și în condiții meteorologice precare. Mai ales pe timp de iarnă există pericolul iminent, datorită unei pelicule de apă pe suprafața carosabilului, de acvaplanare. Datorită unei bune deplasări a apei pe profilul cauciucului, cauciucurile de iarnă asigură ca pericolul de acvaplanare sa fie redus considerabil astfel încât conducătorii auto să dețină controlul complet asupra autoturismului in toate situațiile.

Respectarea reglementărilor legale

Obligativitatea anvelopelor de iarna iarnă în condiții de carosabil înzăpezit și/sau acoperit de gheață este prezentă și în România din anul 2011. Experții recomandă utilizarea acestora de la jumătatea lunii Octombrie și până la începutul lunii Aprilie. Evident că trebuie să țineți cont și de zonele în care circulați: zonele montane au un sezon rece mai lung comparativ cu zonele de câmpie. La noi aveți posibilitatea de-a alege dintr-o ofertă variată de anvelope de iarnă, de la producatori de renume precum Michelin, Dunlop, Goodyear sau Pirelli - transportul este gratuit (* începând de la două anvelope comandate).

Prețul include TVA, livrarea și ambalajul pe teritoriul României