Roti complete

Anvelope de iarna – pentru un condus sigur pe conditii de gheata si zapadaMarcă:
Model:
Motorizare:
Varianta:

Totul consta in mixtura

Iarna, conditiile meteorologice se schimba incontinuu si prin aceasta, la fel si caracteristicile carosabilului. Anvelopele de iarna, trebuie sa ofere indiferent de umiditate, temperaturi minime precum si pe gheata si zapada, siguranta optima in timpul condusului. Marcajul M+S (sau M+S sau M.S) este prezent pe cauciucurile de iarna si cele all-season. Anumite anvelope cu marcajul M+S, au deasemenea si un simbol al fulgului de nea, indicand un standard de calitate ridicat.

Totul consta in mixtura

Cel mai important este aderenta pe carosabil in conditii de gheata si zapada. Pentru a avea o aderenta optima la temperaturi scazute, anvelopele de iarna sunt construite dintr-un amestec special de cauciuc rezistent la temperaturi de sub 0 grade. Astfel, aceste anvelope se adapteaza perfect carosabilului.

Profilul perfect al anvelopelor de iarna

Cauciucurile de iarna au adancimi mai mari in profil si lamele suplimentare. Lamele se inchid si se deschid in timpul condusului si ajuta sa transmita tractiunea si puterea de franare optim asupra carosabilului. Rezultatul il reprezinta stabilitatea si aderenta extrem de buna chiar si in conditii meteorologice precare. Mai ales pe timp de iarna, exista pericolul iminent, datorita unei pelicule de apa pe suprafata carosabilului, de acvaplanare. Datorita unei bune deplasari a apei pe profilul cauciucului, cauciucurile de iarna asigura ca pericolul de acvaplanare sa fie redus considerabil astfel incat, conducatorii auto sa detina controlul complet asupra autoturismului in toate situatiile.

Respectarea reglementarilor legale

Obligativitatea anvelopelor de iarna in conditii de carosabil inzapezit si/sau acoperit de gheata este prezenta si in Romania din anul 2011. Expertii recomanda utilizarea acestora de la jumatatea lunii Octombrie si pana la inceputul lunii Aprilie. Evident ca trebuie sa tineti cont si de zonele in care circulati: zonele montane au un sezon rece mai lung comparativ cu zonele de campie. La noi aveti posibilitatea de-a alege dintr-o oferta variata de anvelope de iarna, de la producatori de renume precum Michelin, Dunlop, Goodyear sau Pirelli - transportul este gratuit (* incepand de la doua anvelope comandate).

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

Clients opinions

Customer rating
more