Roti complete

Anvelope si cauciucuri Off-Road/4x4 SUVMarcă:
Model:
Motorizare:
Varianta:

Anvelopele Off-Road/4x4 SUV sunt anvelopele perfecte pentru SUV-uri si Jeep-uri. Indiferent daca sunt anvelope de vara, anvelope de iarna sau anvelope Off-Road, aceasta gama ofera comfortul optimal pentru siguranta in condus.

Ideal pentru soferii sport

Anvelopele Off-Road/4x4 SUV sunt indicate si pentru viteze mari. Un mare plus al anvelopelor Off-Road/4x4 SUV il reprezinta stabilitatea masinii in curbe, ideal pentru competitii sportive de asa natura.

Proprietati ale anvelopelor Off-Road/4x4 SUV

Anvelopele Off-Road/4x4 Suv trebuie sa imbine mai multe proprietati. In primul rand trebuie sa fie suple si comfortabile pe strada, cat si robuste si sigure in acelasi timp. Ceea ce inainte nu era posibil, devine acum realitate cu ajutorul tehnologiei inovative si tehnicii moderne. Pentru o mai mare rezistenta la soc au grija doua sau trei invelisuri protectoare si ofera o aparare mai buna impotriva zgarieturilor. Lamelele intarite si proiectarea optimizata a profilelor asigura o derulare optima pe suprafete umede precum si reducerea zgomotului de rulare pe suprafete uscate. De aceea anvelopele Off-Road/ 4x4 SUV ofera un comfort ridicat.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

Clients opinions

Customer rating
more