Starea comenzii x
Iesire din cont

Anvelope și cauciucuri Off-Road / 4x4 SUV

Anvelopele Off-Road / 4x4 SUV sunt anvelopele perfecte pentru SUV-uri și Jeep-uri. Indiferent dacă sunt anvelope de vară, anvelope de iarnă sau anvelope Off-Road, această gamă oferă comfortul optimal pentru siguranță în condus.

Ideal pentru condusul sportiv

Anvelopele Off-Road/4x4 SUV sunt indicate și pentru viteze mari. Un mare plus al anvelopelor Off-Road/4x4 SUV îl reprezintă stabilitatea mașinii in curbe, ideal pentru competiții sportive de așa natură.

Proprietăți ale anvelopelor Off-Road/4x4 SUV

Anvelopele Off-Road/4x4 Suv trebuie să îmbine mai multe proprietăți. In primul rând trebuie să fie suple si comfortabile pe stradă, cât și robuste și sigure in acelasi timp. Ceea ce înainte nu era posibil, devine acum realitate cu ajutorul tehnologiei inovative si tehnicii moderne. Pentru o mai mare rezistență la șoc au grijă două sau trei învelișuri protectoare și oferă o apărare mai bună împotriva zgârieturilor. Lamelele întărite și proiectarea optimizată a profilelor asigură o derulare optimă pe suprafețe umede precum și reducerea zgomotului de rulare pe suprafețe uscate. De aceea anvelopele Off-Road/ 4x4 SUV oferă un comfort ridicat.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate