Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cu anvelopele Continental, ai prioritate la siguranță pe șosea


 

Durata campaniei: 21 Octombrie - 23 Noiembrie 2019


Anvelopele care intră în campanie sunt anvelopele de iarnă și all season marca Continental, indiferent de dimensiune și indice de viteză, atât autoturisme cât si 4x4 și van; pot fi achiziționate de la orice vânzător (inclusiv online) de pe teritoriul României.

Mecanismul de desfășurare este similar celui din cadrul promotiei pentru Vară 2019, după achiziționarea unui set de 4 anvelope Continental, participanții se pot înscrie in campanie prin intermediul paginii web www.promotie-continental.ro.

Toti utilizatorii a căror participare a fost validată (conform condițiilor de desfăsurare prevăzute in regulamentul campaniei) vor primi prin e-mail un voucher electronic de cumpărături eMAG, după cum urmează:

Pentru fiecare set de anvelope Continental 13-15" - oferim un voucher eMAG in valoare de 100 lei
Pentru fiecare set de anvelope Continental 16" - oferim un voucher eMAG in valoare de 150 lei
Pentru fiecare set de anvelope Continental ≥17" - oferim un voucher eMAG in valoare de 250 lei

Voucherele electronice vor fi distribuite direct participanților, prin e-mail, de către agenția parteneră Continental.

Formularul de înscriere in campanie cât și regulamentul sunt disponibile pe www.promotie-continental.ro începand cu 21 Octombrie 2019, când pagina va deveni activă.

Campania se adresează persoanelor fizice și persoanelor juridice (cu excepția celor care comercializează anvelope), în limita unei singure înscrieri; înregistrările multiple ale aceluiași participant (persoana fizică sau juridică) nu vor fi validate.

^