Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Pentru condiții dure, ai nevoie de soluții sigure


 

Durata campaniei: 26 Octombrie - 15 Decembrie 2020


Anvelopele care intră în campanie sunt anvelopele de iarnă și all season marca Continental ≥ 17 inch, atât autoturisme cât si 4x4 și van; pot fi achiziționate de la orice vânzător (inclusiv online) de pe teritoriul României.

Mecanismul de desfășurare este similar celui din cadrul promotiei pentru Iarnă 2019, după achiziționarea unui set de 4 anvelope Continental, participanții se pot înscrie in campanie prin intermediul paginii web www.promotie-continental.ro.

Toti utilizatorii a căror participare a fost validată (conform condițiilor de desfăsurare prevăzute in regulamentul campaniei) vor primi prin e-mail un voucher electronic de cumpărături eMAG, după cum urmează:

Pentru fiecare set de anvelope Continental ≥17" - cumpărat de pe cauciucuridirect.ro - oferim un voucher eMAG in valoare de 300 lei

Voucherele electronice vor fi distribuite în limita bugetului prevăzut în cadrul regulamentului. Prin tragere la sorți, la finalul campaniei va fi desemnat și câstigatorul unei perechi de schiuri.

Formularul de înscriere in campanie cât și regulamentul sunt disponibile pe www.promotie-continental.ro începand cu 26 Octombrie 2020, când pagina va deveni activă.

Campania se adresează persoanelor fizice și persoanelor juridice (cu excepția celor care comercializează anvelope), în limita unei singure înscrieri; înregistrările multiple ale aceluiași participant (persoana fizică sau juridică) nu vor fi validate.

^