Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Călătorește cu cele mai bune anvelope all-season de la Continental.

Continental este unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți producători de cauciucuri din lume. Compania oferă calitate superioară, produse de înaltă performanță pentru toate categoriile care sunt consecvente și competitive în teste, câștigând grade care aproape întotdeauna sunt cu mult superioare celorlalți concurenți. Marca Continental este reprezentată de produsele inovative , practicând o tehnologie sofisticată - iar aceasta se aplica totodată și cauciucurilor pentru toate antotimpurile. ContinentalVanco ™ Four Season 2 îndeplinește așteptările pe care și numele său le definește – acest cauciuc pentru toate anotimpurile este o marcă originală Continental, potrivit pentru toate condițiile climatice. Numeroasele scobituri ale benzii de rulare maximizează prinderea cauciucurilor pe zăpadă , în timp ce se conectează efficient cu suprafața de contact. Design-ul profilului acordă cauciucului suficiente rezerve de prindere pe drumuri umede, unde canelurile late pentru ploaie asigură înlăturarea eficientă a apei pe plan transversal și longitudinal. Aceste aspect conduc simultan la distanțe de frânare mai scurte pe vreme ploioasă- și , bineînțeles în orice alte condiții de vreme, pe parcursul anului.

Siguranță maxima pe ploaie sau pe vreme insorită

Acest cauciuc pentru toate anotimpurile își arată puterea nu doar pe vreme rea – pe drumuri uscate, deasemenea, își poate afișa cele mai bune proprietăți. Modelul canelurilor de pe banda de rulare, este optimizat pe computer. Ca și rezultat,îndemânarea este excelentă – fie că e pe drumuri drepte, la viteze mari, sau în curbe înguste. Cauciucurile Continental pentru toate anotimpurile oferă control extrem întoate condițiile de vreme. Datorită faptului că Vanco ™ 2 Four Season pentru toate anotimpurile folosește un cauciuc rezistent la frecare si este intărit cu o suprafață abrazivă,il face un produs de lungă durată, asigurând o uzură scăzută. Așadar, nu este doar accesibil ca și preț dar , își și îndeplinește atribuțiile pentru mai mult timp – următoarea investiție în cauciucuri noi poate să mai dureze. Cănd va veni vremea sa se retragă, încă veți mai găsi cauciucuri excelente pentru toate anotimpurile de la Continental la prețuri mici pe cauciucuridirect.ro magazinul online. Selectați doar mărimea cauciucului, și economisiți bani.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate