Starea comenzii x
Iesire din cont

Sărbătorește cu noi 25 de ani plăcerea de a conduce și parteneriatul de lungă durată cu anvelopele Falken!

Suntem încântați să vă prezentăm o tombolă exclusivă organizată alături de vechiul nostru partener Falken, ca parte a celebrării celor 25 de ani. Aveți șansa de a câștiga un Falken Nespresso Essenza Mini Black de înaltă calitate.

Cumpărați 4 sau mai multe anvelope Falken în perioada promoției și asigurați-vă șansa de a participa la această tombolă!

Este foarte simplu:

  1. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați 4 sau mai multe anvelope Falken de pe site-ul nostru cauciucuridirect.ro în perioada promoției 01.02.2024 - 29.02.2024. Anvelopele Falken reprezintă o calitate de primă clasă și vă asigură participarea la această tombolă interesantă.
  2. Confirmați participarea la tombolă.
  3. Cu puțin noroc, puteți câștiga un Falken Nespresso Essenza Mini Black la finalul tombolei pentru a vă bucura de espresso-ul perfect - preparat cu stil și comoditate.

Vă dorim mult succes!

Condiții de participare

De ce anvelopele Falken?

La cauciucuridirect.ro, prețuim parteneriatul nostru de lungă durată cu Falken, un brand care reprezintă calitatea și performanța. Profitați de gama noastră largă de anvelope Falken și asigurați-vă atât șansa de a câștiga un Falken Nespresso Essenza Mini Black, cât și performanțe optime de condus.

Alăturați-vă nouă și sărbătoriți 25 de ani de plăcere de a conduce cu anvelopele cauciucuridirect.ro și Falken. Cumpără-ți acum anvelopele Falken și participați la tombola aniversară!