Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Verificați starea comenzii
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru Mini

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Primul model Mini a fost fabricat in 1959 de British Motor Corporation (BMC). Pana in prezent, au fost vandute peste 5.5 milioane de unitati. Modelul Mini este produs in mai multe versiuni, pentru toate acestea veti gasi la noi cauciucurile potrivite. Modelele se diferentiaza nu numai optic ci si in ceea ce priveste performanta. De performanta depinde apoi alegerea cauciucurilor. Ca echipare standard, modelele Mini pot fi echipate cu cauciucuri ce au diametrul de 15 pana la 18 inch, fiind disponibila o gama variata de cauciucuri pentru Mini de la diferiti producatori.
In ceea ce priveste echiparea standard a autovehiculului Mini, compania colaboreaza cu diversi producatori de cauciucuri precum Dunlop sau Goodyear. Mini Cooper S Works este echipat cu cauciucuri Dunlop SP Sport. Alte modele pot fi echipate cu Goodyear UltraGrip Performance 2, Excellence si UltraGrip 7. Bineinteles ca puteti opta si pentru cauciucuri de la alti producatori.

Cauciucurile potrivite pentru fiecarui model Mini

Printre modelele cele mai populare se afla si Mini Clubman. Versiunea cu 120 kW, este echipata standard cu cauciucuri in dimensiunile 175/60 R16. Optional puteti opta pentru cauciucuri mai late ca 195/55 R16 sau 205/45 R17. Modelul Mini Contryman SUV poate fi echipat cu anvelope care au o latime de pana la 225 de mm. Dimensiunile admise de producator le puteti gasi in certificatul de inmatriculare respectiv in cartea de identitate a autovehiculului. In general, se recomanda sa folositi doar cauciucurile pentru Mini indicate de producator. Doar asa se poate asigura ca valorile indicate de producator pentru consumul de combustibil si nivelul de zgomot sunt mentinute.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.

Organizație

Metodele noastre de plată

© 2019 cauciucuridirect.ro @ Delticom