Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Asistență clienți (Luni–Vineri: 10–18)
Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru Smart

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Anul fabricației / tipul:
Seria / Versiunea:

In anul 2012 Smart a vandut pe plan mondial mai mult de 103.000 vehicule. Vehiculele compact sunt indragite mai ales de automobilistii, care se deplaseaza mult in oras. Indiferent, daca dvs. conduceti un Smart Forfour mai vechi sau un Smart Fortwo resp. un Roadster, noi oferim pentru fiecare Smart cauciucul potrivit. Pentru Smart se recomanda in primul rand cauciucurile producatorului Continental. Pentru o deplasare in siguranta indiferent de conditiile meteo are grija d.e. Continental Conti Eco Contact 3. Desigur ca puteti recurge in cautarea dvs a Smart cauciucuri si la produsele de alta fabricatie. Inre timp ofera si: cauciucuri potrivite pentru modelele de Smart. Cel mai bine folositi cauciucuri,care in mod expres au fost deliberate de Smart . Informatiile corespunzatoare le gasiti in certificatul de inmatriculare resp. Cartea de identitate a masinii. Astfel se asigura faptul, ca toate valorile emise de Smart referitoare la producerea de zgomot, consum si rulare se respecta in realitate.

Siguranta cu anvelope de iarna noi

Si pentru Smart este valabil faptul, ca la temperaturi de mai putin de sapte grade se vor monta cauciucuri de iarna. Daca adancimea profilului este de sub 4 mm, se recomanda cauciucuri noi. Atentie si la varsta cauciucurilor, deoarece tocmai la cauciucurile de iarna amestecul de cauciuc se intareste foarte repede si in functie de aceasta scade si aderenta. Prin amestecul lor special, cauciucurile de iarna Smart ofera o aderenta buna si pe gheata si pe zapada. Deoarece Smart-ul are o greutate proprie redusa, acest fapt este de importanta speciala. Dar treceti la timp iara la cauciucuri de vara . Pe de o parte, acestea confera Smart-ului pe carosabil uscat un grip mult mai bun, pe de alta parte consumul de carburanti este simtibil redus. Puteti combina cauciucurile dvs. Smart cu jante normale, dar si cu jante de aluminiu. Mai ales la Smart Roadster, jantele de aluminiu constituie o atractie optica. Pe deasupra, cauciucurile de vara au grija, ca Smart-ul usor sa nu pluteasca nici pe acvaplanare. Cauciucurile de calitate superioara Smart ofera si pe carosabil umed un grip foarte bun.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.