Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru Jeep

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Anul fabricației / tipul:
Seria / Versiunea:

Marca Jeep reprezinta autovehicule calitativ superioare de offroad, care fac fata celor mai mari cerinte. Si cauciucurile fac fata conditilor asemanatoare ca si autovehiculul. La noi veti gasi cauciucurile optime pentru fiecare model de Jeep, care va ofera siguranta pe orice tip de carosabil.

Dimensiuni disponibile a cauciucurilor pentru Jeep

Jeep Cherokee este unul dintre cele mai populare modele de la Jeep, care este echipat standard cu cauciucuri de dimensiunea 215/75 R15. Optional puteti folosi cauciucuri de dimensiunile 235/70R16 sau 235/60 R17. Ca echipare standard pentru Jeep Wrangler fac parte cauciucurile Bridgestone la marimea de 255/75 R17. Cauciucurile offroad au un profil distinct, care permite deplasarea usoara a apei si namolului de pe cauciuc. Cauciucurile pentru Jeep asigura o aderenta foarte buna atat pe teren drept dar si pe cel accidentat. Bineinteles ca nivelul de zgomot este, datorita profilului distinct, mai mare. Atentie totusi la cumpararea cauciucurilor in functie de modelul pe care il aveti; acestea trebuie sa ofere un compromis foarte bun intre calatoriile pe teren accidentat si carosabil asfaltat.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.