Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Verificați starea comenzii
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru Volvo

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Volvo ofera o gama variata de modele de autoturisme din clasa medie, business, lux dar si SUV-uri. Autovehiculele de la Volvo sunt apreciate pentru fiabilitate. Volvo foloseste pentru echiparea standard a autovehiculelor in principal cauciucuri de calitate de la Michelin. Cu toate acestea, aproape fiecare producator de cauciucuri ofera cauciucuri potrivite pentru Volvo, astfel aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de cauciucuri.

O calatorie sigura cu cauciucurile pentru Volvo

Volvo reprezinta calitatea. In prezent, doar vehicule de la Mercedes au o varsta medie mai ridicata. De aceea ar trebui sa dati atentie si calitatii la achizitionarea cauciucurilor. Cauciucurile de calitate ofera siguranta si rentabilitate mare, asigurand un nivel de confort ridicat. Datorita uzurii reduse, cauciucurile sunt silentioase si au o durata de viata ridicata. Cauciucurile ofera o aderenta optima in orice conditie meteorologica si pe orice tip de carosabil.

Cauciucurile potrivite fiecarui model Volvo

La noi veti gasi cauciucurile potrivite fiecarui model Volvo. Pentru modelul Volvo C30, producatorul recomanda cauciucuri in dimensiunea 195/65 R15. Optional puteti monta insa cauciucuri pana la dimensiunea 215/40 R18. Pentru modelul SUV Volvo X90 puteti folosi cauciucuri pana la dimensiunea 265/32 R22. Este indicat sa consultati certificatul de inmatriculare respectiv cartea de identitate a autovehiculului dumneavoastra inainte de a achizitiona cauciucuri.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.

Organizație

Metodele noastre de plată

© 2019 cauciucuridirect.ro @ Delticom