Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Asistență clienți (Luni–Vineri: 10–18)
Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru BMW

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Anul fabricației / tipul:
Seria / Versiunea:

Inca din anul 1929, BMW fabrica autovehicule de calitate superioara entuziasmand conducatori auto din toata lumea. Pentru a detine control asupra autovehiculului in orice situatie, echiparea autovehiculului cu cauciucuri este foarte inportanta. Datorita gamei variate, puteti alege cauciucurile optime modelului BMW, indiferent daca sunt cauciucuri de vara, cauciucuri de iarna sau cauciucuri all season, avand cauciucurile optime modelului de BMW detinut, siguranta este garantata in orice conditie.

Cauciucuri concepute pentru BMW

BMW se implica in dezvoltarea cauciucurilor pentru modele lor. Asadar, compania colaboreaza cu producatori de cauciucuri precum Astfel, cauciucurile sunt optimizate pentru a corespunde tuturor modelelor de la BMW. Cauciucurile, concepute special pentru modelele de autovehicule BMW, pot fi recunoscute dupa marcajul unei stelute, respectiv litera A cu stelute, dispusa pe exteriorul flancului cauciucului.

Gasiti cauciucurile optime modelului de BMW

Datorita indicatilor exacte, puteti achizitiona cu usurintacauciucurile optime pentru BMW-ul dumneavoastra. Dar pentru cei neexperimentati, acestea sunt dificil de deslusit. La inceputul descrierii pe cauciuc, de regula, este indicata latimea sectiunii indicata in milimetri, exemplu 195, urmata de raportul dintre inaltimea sectiunii si latimea sectiunii, de exemplu 65 si diametrul jantei in inch. Apoi urmeaza indicele de viteza precum este "H", care indica viteza maxima admisa.

Cauciucurile adecvate pentru orice model de BMW

Aveti un autoturism din seria X si circulati des pe teren accidentat? Daca da, atunci aveti nevoie de cauciucuri offroad de incredere, care ofera un nivel de confort foarte ridicat cauciucurile offroad au proprietati deosebite in ceea ce priveste calitatea, robustetea, durabilitatea si confortul. Conducatorii de:
  • BMW seria 5
  • BMW seria 6
  • BMW Seria 7
prefera, de regula, cauciucuri cu o rezistenta la rulare redusa, silentioase si care ofera un nivel de confort ridicat. Indiferent de modelul de autovehicul, ar trebui acordata atentie la rentabilitate in cazul achizitionarii cauciucurilor pentru BMW. Astfel, cauciucurile ofera o uzura redusa si uniforma si ofera o performanta ridicata. Cu aceste cauciucuri rentabile, si consumul de combustibil este redus.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.