Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Verificați starea comenzii
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru Fiat

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Compania Fiat a fost infiintata in 1899. Pe parcursul anilor, producatorul italian de autovehicule, prin diverse achizitii, a ajuns printre cei mai mari producatori de autovehicule din lume. Fiat ofera o gama larga de autovehicule din clasa mini-compacta si compacta. Cele mai indragite autovehicule sunt
  • Fiat Doblo
  • Fiat Stilo
  • Fiat Ulysse
  • Fiat Panda
  • Fiat Punto
  • Fiat Croma
  • Fiat Grande Punto
  • Fiat Bravo
  • Fiat Nuova 500
Cauciucurile potrivite pentru Fiat sunt oferite de aproape toti producatorii de cauciucuri.

Cauciucurile potrivite pentru fiecare model de Fiat

Fiat lucreaza cu diversi producatori de cauciucuri in stransa colaborare. Printre colaboratori cei mai mari fac parte Un Fiat Panda poate fi echipat de exemplu cu cauciucuri de la Bridgestone D693 sau D684 de dimensiunile 165/70 R14 81T sau 185/65 R14 86T. Potrivite sunt si cauciucurile Michelin Energy cu diametrul jantei de la 13 pana la 17 inch. Modelul Bravo este echipat cu cauciucuri de la Continental. Pentru a stii ce cauciucuri se potrivesc Fiat-ului dumneavoastra consultati certificatul de inmatriculare sau cartea de identitate a autovehiculului.

Cauciucurile pentru autoturismele Fiat ofera siguranta

Cauciucurile de calitate asigura controlul asupra autovehiculului chiar si in cele mai precare conditii meteorologice. Datorita tehnologiei inovative cauciucurile Fiat poseda proprietati optime pe orice tip de carosabil. Asigura o deplasare optima a apei de pe cauciuc si ofera stabilitate in cazul unei acvaplanari. Cauciucurile din oferta, sunt special concepute pentru a corespunde cerintelor fiecarui model de Fiat si ofera siguranta si un nivel de confort ridicat. Datorita unei rezistente la rulare redusa, nivelul de zgomot este foarte scazut, influentand pozitiv confortul in timpul condusului. Aceste cauciucuri mai pot convinge si datorita pretului accesibil. Cauciucurile ofera o performanta ridicata si un consum de combustibil redus. Cauciucurile ieftine prezinta riscuri majore de siguranta in numeroase teste.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.

Organizație

Metodele noastre de plată

© 2019 cauciucuridirect.ro @ Delticom