Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru Opel

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Anul fabricației / tipul:
Seria / Versiunea:

Compania Opel a fost infiintata de catre Adam Opel in 1862. Productia de autoturisme a inceput in anul 1899. In prezent, Opel apartine de General Motors si livreaza autoturisme nu numai in Europa dar si in tari precum China, Australia sau Singapore. Clientii apreciaza fiabilitatea modelelor Opel dar doar cu cauciucurile potrivite puteti beneficia de placerea de a conduce si dinamica optima.

O gama variata de cauciucuri de la diversi producatori

Opel este unul dintre cei mai renumiti producatori de autovehicule. De aceea, aproape toti producatorii de cauciucuri ofera cauciucurile potrivite pentru Opel. Pentru echiparea standard, Opel colaboreaza in special cu producatorul de cauciucuri Continental. De exemplu, Opel Astra este echipat standard cu cauciucuri Premium Contact de la Continental. Modelul Opel Corsa este echipat cu cauciucuri Bridgestone S01 de dimensiunea 185/55 R15. Pentru un plus de siguranta si confort, ar trebui sa optati pentru cauciucuri de calitate de la producatorii consacrati. Diferitele teste arata intotdeauna ca produsele ieftine reprezinta un risc major de siguranta. Noi va oferim pentru fiecare model de Opel cauciucul potrivit, cu care va puteti deplasa in siguranta pe orice tip de carosabil si in orice conditie meteorologica.

Gasiti cauciucurile potrivite modelului de Opel

Atunci cand cautati cauciucurile potrivite pentru Opelul dumneavoastra ar trebui sa acordati o atentie deosebita marcajelor de pe cauciuc. Este vorba despre un cod din cifre si litere, cod ce nu poate fi asa de usor de descifrat de cei mai putin experimentati. Prima cifra reprezinta latimea sectiunii cauciucului redata in milimetri, apoi urmeaza raportul intre latimea sectiunii si inaltimea sectiunii redata in procente. Litera care urmeaza reprezinta modul de constructie al cauciucului, litera "R" semnificand un cauciuc construit in modul "radial". In final urmeaza diametrul jantei in inch (toli), indicele de greutate si indicele de viteza. Important este sa schimbati cauciucurile pentru Opel-ul dumneavoastra atunci cand este nevoie. Fiecare milimetru lipsa din adancimea profilului cauciucului mareste distanta de franare cu mai multi metri.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.