Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Verificați starea comenzii
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Anvelope auto pentru Bentley

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Bentley este unul admindintre cei mai mari producatori de autovehicule de lux. Datorita numarului limitat de modele, nu toti producatorii ofera cauciucurile potrivite pentru Bentley. Pentru a beneficia de luxul oferit de Bentley, aveti nevoie in orice caz de cauciucuri cu o rezistenta la rulare redusa. Aceasta asigura un nivel de zgomot redus in interiorul autovehiculului dar si un consum de combustibil redus.

Dimensiuni disponibile pentru marca Bentley

In ceea ce priveste dimensiunile cauciucului, puteti alege intre marimi, in functie de model. Bentley Azure este echipat cu anvelope de dimensiuni 255/45 R19, dar marimile cauciucurilor pentru Bentley sunt:
  • 275/45 R19
  • 275/35 R20
  • 265/30 R22
Atentie, cand achizitionati cauciucuri, asigurati-va ca acestea corespund dimensiunilor trecute in cartea de identitate sau certificatul de inmatriculare al autovehiculului.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.

Organizație

Metodele noastre de plată

© 2019 cauciucuridirect.ro @ Delticom