Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Verificați starea comenzii
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucul potrivit pentru Citroen

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Istoria marcii Citroen a inceput in anul 1919, cand primul model de Citroen tip A a iesit de pe linia de productie. In prezent, Citroen este unul dintre cei mai mari producatori de autovehicule din Europa. Gama de autovehicule este disponibila de la cele de clasa compacta, medie pana la cea de lux si monovolume. La fel de mare este si gama de cauciucuri pentru Citroen. Modelele populare sunt

  • Citroën C1
  • Citroën C3
  • Citroën C4
  • Citroën C4 Picasso
  • Citroën C5
  • Citroën C6
  • Citroën C8
Majoritatea modelelor sunt echipate direct cu cauciucuri Michelin. O versiune din modelele C3 sunt echipate cu cauciucuri Bridgestone. La alegerea cauciucurilor pentru Citroen puteti totusi sa apelati si la produsele altori producatori de cauciucuri.

Dimensiunile posibile ale cauciucurilor depind de model si de performanta pe care o ofera. In domeniul autovehiculelor din clasa compacta, oferta este relativ mica. Asadar, pe modelele Citroen C2 cu motor de 1.1 l, sunt permise cauciucuri de dimensiunea 175/65 R14, iar pentru modelul Citroen C3 puteti opta pentru dimensiunile 185/65 R15, 195/55 R16 sau 205/45 R17. Si la modelul Citroen C8 sunt valabile cauciucuri in diferite dimensiuni cu o latime de pana la 215 mm. Dimensiunile exacte admise le puteti gasi in certificatul de inmatriculare al autovehiculului sau in cartea de identitate a acestuia.

Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.

Organizație

Metodele noastre de plată

© 2019 cauciucuridirect.ro @ Delticom