Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Verificați starea comenzii
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru Toyota

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Compania Toyota a fost infiintata in 1937. In anul 2007 a vandut 9.5 milioane de unitati, ajungand astfel cel mai mare producator de autovehicule din lume. Inainte de toate, fiabilitatea autovehiculelor Toyota este apreciata de multi conducatori auto. Gama variata de modele cuprinde autovehicule din diferite categorii. Cele mai populare modele sunt:
  • Toyota Auris
  • Toyota Avensis
  • Toyota Aygo
  • Toyota Corolla
La fel de mare este si oferta in ceea ce priveste cauciucurile pentru Toyota. Puteti monta cauciucuri de la aproape toti producatorii de cauciucuri pe modelul dumneavoastra de Toyota. Pentru echiparea standard a autovehiculelor, Toyota colaboreaza cu diversi producatori de cauciucuri consacrati.

Cauciucurile potrivite pentru fiecare model de Toyota

Pentru modele mai mici precum Toyota IQ, alegerea cauciucurilor in ceea ce priveste dimensiunea este limitata. Echiparea standard a modelului IQ are dimensiunile 175/65 R15, nemaiexistand alte dimensiuni. La clasa compacta, dimensiunile sunt mai variate. De exemplu, pentru modelul Toyota Auris, in functie de motorizare, puteti alege dintre mai multe dimensiuni. Toyota Auris Hatchback I 1.4 L poate fi echipat de producator cu cauciucuri 195/65 R15. Puteti opta si pentru urmatoarele dimensiuni:
  • 205/60 R15
  • 205/55 R16
  • 215/45 R17
Pentru modelul SUV Toyota RAV4 sunt disponibile cauciucuri de o latime de pana la 235 de mm.Este indicat sa consultati certificatul de inmatriculare respectiv cartea de identitate a autovehiculului dumneavoastra inainte de a achizitiona cauciucuri pentru Toyota. In functie de posibilitate, ar trebui sa folositi doar cauciucurile indicate de producator. Doar asa se poate asigura ca valorile indicate de producator pentru consumul de combustibil si nivelul de zgomot sunt mentinute.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.

Organizație

Metodele noastre de plată

© 2019 cauciucuridirect.ro @ Delticom