Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Asistență clienți (Luni–Vineri: 10–18)
Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru Volkswagen

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Anul fabricației / tipul:
Seria / Versiunea:

Pe cat de mare este gama modelelor de Volkswagen, pe atat de mare este si oferta de cauciucuri potrivite acestor modele. Volkswagen lucreaza cu diversi producatori de cauciucuri pentru a putea oferi cauciucurile potrivite fiecarui model. Producatori renumiti ca care ofera cauciucurile potrivite pentru fiecare cerinta. Majoritatea modelelor Volkswagen sunt echipate standard cu cauciucuri de la producatorul Pirelli. Dunlop este producatorul de cauciucuri pentru echiparea modelului Phaeton sau Touareg.

O calatorie sigura indiferent de vreme

Pentru a va deplasa in siguranta atat vara cat si iarna, este necesar sa schimbati intre cauciucurile de vara si cele de iarna. La temperaturi de sub 7 grade Celsius si pe carosabil acoperit de zapada sau gheata doar cauciucurile de iarna va pot oferi stabilitate si siguranta. Cauciucurile de vara, ofera aderenta excelenta la temperaturi inalte si pe carosabil umed. Atat cauciucurile de vara cat si cele de iarna pot fi montate pe jante clasice de tabla si pe jante de aliaj. Cand alegeti cauciucuri puteti opta alternativ si pentru roti complete, avand avantajul de a cumpara cauciucurile odata cu jantele. Astfel, nu mai trebuie sa montati cauciucurile pentru Volkswagen pe jante de tabla sau aliaj. Va oferim atat cauciucuri cat si roti complete, concepute special pentru a corespunde cerintelor autovehiculului Volkswagen pe care il conduceti.

Cauciucuri pentru Volkswagen la preturi accesibile

Datorita ofertelor numeroase de cauciucuri, nu este o problema sa gasiti cauciucurile potrivite modelului dumneavoastra de Volkswagen. Intre acestea se gaseste si o oferta mare de cauciucuri accesibile care se potrivesc perfect pentru modelul dvs. VW. Din motive de siguranta ar trebui sa dati atentie nu numai pretului ci si calitatii cauciucurilor atunci cand le achizitionati. Astfel, cauciucurile de calitate ofera nu numai un nivel de confort ridicat, dar se remarca datorita rentabilitatii. O rezistenta la rulare redusa asigura un nivel de zgomot redus si in acelasi timp un consum de combustibil scazut.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.