Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Asistență clienți (Luni–Vineri: 10–18)
Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru Ford

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Anul fabricației / tipul:
Seria / Versiunea:

Compania Ford a fost infiintata in 1903 de Henry Ford. 5 ani mai tarziu, au fost introduse pe piata modelele T revolutionare. In prezent, Ford este una dintre cele mai mari companii producatoare de autovehicule, fiind o marca indragita de numerosi conducatori auto din intreaga lume. Pe baza ofertelor numeroase de modele disponibile, orice vehicul, pentru orice necesitate sau cerinta, este disponibil in oferta Ford. Cauciucurile potrivite pentru Ford va ofera posibilitatea de a beneficia de cea mai buna performanta si placere de a conduce Ford.

Producatorii de cauciucuri pentru Ford

In cautarea cauciucurilor optime puteti alege dintre numerosii producatori de cauciucuri. Pentru echiparea autovehiculului Ford cu cauciucuri adecvate sunt disponibile si pneuri de la Goodyear. Producatorul de autovehicule echipeaza modelele:
  • Ford Focus
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Ford Mondeo
cu cauciucuri de calitate. Pe langa marca Goodyear, Ford foloseste si cauciucuri de la Bridgestone dar si de la Michelin ca echipare standard.

Control optim in orice situatie

Pentru a detine control optim asupra autovehiculului dumneavoastra Ford si pe timp de iarna, se recomanda schimbarea cauciucurilor cand temperaturile scad deja sub 7 grade Celsius. In unele tari, echiparea autovehiculelor cu cauciucurile corespunzatoare sezonului este obligatorie. Pentru a beneficia de aderenta optima pe timp de iarna, puteti opta si pentru modelele de cauciucuri care prezinta inscriptia fulgului de zapada. Cauciucurile marcate cu M+S ofera o stabilitate foarte buna pe noroi si zapada.

Tractiune optima in orice conditie meteorologica

Cauciucurile all-season reprezinta un compromis intre cauciucurile de vara si cele de iarna. Cu aceste cauciucuri allseason sunteti in siguranta pe tot parcursul anului,atat primavara cat si iarna. Puteti recunoaste aceste cauciucuri datorita unui marcaj cu soare, o picatura de ploaie sau o frunza. Pentru a putea fi liber de a circula cu Fordul dumneavoastra chiar si atunci cand aveti o pana, puteti achizitiona cauciucuri runflat, care permit deplasarea autovehiculului chiar si in cazul pierderii intregii presiuni. Se recomanda a circula doar 80 de km la 80km/h pana la cea mai apropiata statie de montaj.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.