Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru Skoda

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Anul fabricației / tipul:
Seria / Versiunea:

Istoria companiei de autovehicule din Cehia, Skoda a inceput in 1895, devenind mai cunoscuta dupa ce a fost preluata de concernul Volkswagen. In prezent, Skoda ofera o gama variata de autovehicule din aproape toate clasele. Skoda Fabia face parte din clasa compacta si se bucura de o popularitate mare, in timp ce Skoda Octavia din clasa medie este unul dintre cele mai vandute modele din clasa medie. Datorita vanzarilor bune, in ceea ce priveste echiparea autovehiculului, exista o oferta variata de cauciucuri de la producatorii renumiti. Cauciucurile pentru Skoda sunt disponibile atat pentru vara, iarna dar si allseason.

O gama variata de cauciucuri pentru Skoda

Compania lucreaza cu diversi producatori de cauciucuri in ceea ce priveste echiparea standard a autovehiculelor. Uzina colaboreaza mai ales cu Michelin, Goodyear si Continental. Dimensiunile comune ale cauciucurilor pentru Skoda sunt:
  • 155/70 R13
  • 185/60 R14
  • 185/65 R14
  • 195/65 R15
  • 205/55 R16
Este indicat sa consultati certificatul de inmatriculare respectiv cartea de identitate a autovehiculului dumneavoastra inainte de a achizitiona cauciucuri pentru a vedea ce dimensiuni ale cauciucurilor se potrivesc modelului dumneavoastra de Skoda. Orientati-va dupa indicatiile producatorului atunci cand cumparati cauciucuri. Doar asa se poate asigura ca valorile indicate de producator pentru consumul de combustibil si nivelul de zgomot sunt mentinute.

O calatorie sigura cu cauciucurile pentru Skoda

Cauciucurile de calitate pentru Skoda ofera o aderenta excelenta pe orice tip de carosabil si in orice conditie meteorologica. Cand temperaturile scad sub 7 grade Celsius, va recomandam sa schimbati cauciucurile de vara cu cele de iarna. Amestecul special de cauciuc al anvelopelor de iarna este mai elastic, astfel incat acestea isi mentin elasticitatea chiar si la temperaturi scazute. Profilul poseda numeroase caneluri si indentatii, oferind un control mai bun asupra autovehiculului pe carosabil acoperit de zapada si gheata. Dezavantajul este consumul de combustibil mai ridicat. De aceea, este recomandat ca dupa lunile de iarna sa treceti la cauciucurile de vara.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.