Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru Dacia

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Anul fabricației / tipul:
Seria / Versiunea:

Dacia este o companie producatoare de autovehicule accesibile din punct de vedere al bugetului. Compania a fost infiintata in anul 1966 in colaborare cu producatorul francez de autovehicule, Renault. Modelele cele mai populare sunt:
  • Dacia Logan
  • Dacia Sandero
  • Dacia Duster

Cauciucurile potrivite pentru Dacia

Pentru Dacia, puteti folosi cauciucuri de la majoritatea producatorilor. La echiparea standard, Dacia colaboreaza cu producatorul de cauciucuri Goodyear. Asadar, autoturismele Dacia Logan sunt echipate cu cauciucuri Goodyear model DuraGrip cu dimensiunea 185/65 R15. Aceasi marime este folosita si pentru modelul Sandero. Pentru Dacia Duster pot fi folosite cele de 215/65 R16. Dimensiunile disponibile sunt limitate in ceea ce priveste cauciucurile pentru Dacia. Dimensiunile admise le puteti gasi in cartea de identitate, respectiv certificatul de inmatriculare al autovehiculului.

La ce trebuie sa fiti atenti cand achizitionati cauciucuri

Se recomanda atentie deosebita la cumpararea cauciucurilor pentru Dacia, deoarece acestea trebuie sa aibe o tinuta buna pe carosabil dar sa fie si rentabile. Datorita cauciucurilor cu o uzura redusa si uniforma, consumul de combustibil este redus considerabil, iar performanta in ceea ce priveste kilometrajul, este marita.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.