Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Livrare fara costuri

Anvelope auto pentru Audi

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Anul fabricației / tipul:
Seria / Versiunea:

Istoria producatorului de autovehicule Audi porneste inca din anul 1899. In prezent, marca Audi reprezinta clasa de autovehicule premium cu o tenta sportiva. In domeniul clasei de autovehicule medie, mare si de lux, Audi face parte dintre fruntasii producatori de autovehicule din lume. Asadar, marca Audi acopera diferite modele de autovehicule, printre care cele din clasa compacta si cele din domeniul SUV-ului. Audi ofera senzatii in timpul condusului mai ales daca autovehiculul este echipat cu anvelopele adecvate. Alegerea cauciucului potrivit este foarte importanta deoarece numai asa, cerintele specifice fiecarui model corespund criteriilor producatorilor. Asadar, in orice situatie, deplasarea in siguranta a autovehiculului este garantata.

Gaseste anvelopele perfecte pentru marca Audi

Audi se implica in dezvoltarea cauciucurilor care corespund cerintelor diferitelor modele. Asadar, producatorul Audi colaboreaza cu diferiti producatori de cauciucuri cum ar fi Bridgestone. Astfel, se fabrica cauciucuri, de exemplu pentru modelul Audi A3, Audi A8 sau Audi TT. Chiar si modelele precum A4, A6 sau Q7 sunt echipate cu anvelope standard de la Bridgestone. Audi se foloseste si de modelele de cauciucuri si de la Dunlop sau Goodyear pentru echiparea autovehiculelor.

In siguranta, in orice situatie cu anvelopele auto pentru Audi

Cu anvelopele potrivite marcii Audi detineti controlul asupra autovehiculului dumneavoastra in orice conditie meteorologica. Sunt oferite cauciucuri concepute pentru marca Audi pentru fiecare cerinta. Pentru un condus sportiv pe teren accidentat, fie pentru
  • Audi Q3
  • Audi Q5
  • Audi Q7
veti gasi cauciucurile corespunzatoare de offroad, care fac fata diferitelor obstacole, fara probleme. Sfatuim sa achizitionati cauciucuri care au carcasa intarita, deoarece sunt rezistente si la socuri mai puternice. Pentru a oferi un confort mai ridicat in timpul condusului cu modelele premium de la Audi, trebuie folosite cauciucurile care au o rezistenta la rulare si un nivel de zgomot redus, rezultand astfel un consum redus de carburant, asigurand, cauciucurilor pentru marca Audi, rentabilitate.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.