Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Verificați starea comenzii
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru Mitsubishi

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Mitsubishi este unul dintre cei mai mari poducatori de autovehicule din lume oferind o gama variata de automobile din clasa compacta si medie dar si transportere si SUV-uri. Pe baza numeroaselor autovehicule vandute aproape fiecare producator de cauciucuri ofera cauciucurile potrivite pentru marca Mitsubishi. Compania lucreaza cu producatorul de cauciucuri Bridgestone pentru dezvoltarea cauciucurilor optime marcii Mitsubishi. Printre altele, modelele offroad Pajero SUV sunt livrate cu cauciucuri de la Bridgestone. Dar, Mitsubishi lucreaza si cu alti producatori precum Dunlop si Yokohama.

Gaseste dimensiunile potrivite

Datorita gamei variate de cauciucuri pentru Mitsubishi, acestea sunt disponibile in toate dimensiunile. Atentie insa la dimensiunile admise in certificatul de inmatriculare a autovehiculului respectiv in cartea de identitate, atunci cand cumparati cauciucuri. La majoritatea modelelor puteti alege dintre mai multe dimensiuni. De exemplu, modelul Mitsubishi ASX este echipat standard cu cauciucuri de dimensiunea 215/65 R16. Puteti opta insa si pentru urmatoarele dimensiuni:
  • 225/60 R16
  • 215/55 R17
  • 215/60 R17
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.

Organizație

Metodele noastre de plată

© 2019 cauciucuridirect.ro @ Delticom