Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Continental este „Producătorul anului” în 2022

25/05/22

img-awards-4-hoch

  • Continental câștigă „Producătorul de anvelope al anului” pentru angajamentul său continuu față de inovații create pentru a îmbunătăți tehnologia și sustenabilitatea produselor
  • Premiile Tire Technology International Awards for Innovation and Excellence (Premiile Internaționale pentru Inovație și Excelență în Domeniul Tehnologiei Anvelopelor) au fost prezentate în timpul Expoziției Tire Technology din Hanovra

Hanovra, Germania, 20 mai 2022. Continental a obținut premiul „Producătorul anului” din partea revistei internaționale de comerț, Tire Technology International (TTI). Premiile TTI pentru inovație și excelență sunt considerate cele mai importante premii din industrie și oferă recunoașterea celor mai noi dezvoltări și avansuri în tehnologia anvelopelor de pe glob. Criteriile de selecție de anul acesta s-au axat pe inovațiile tehnologice pentru a îmbunătăți siguranța și sustenabilitatea produselor – iar premiile au fost arbitrate de un juriu internațional compus din peste 20 de jurnaliști și experți de top din industria anvelopelor.

În timpul comentării câștigării premiului, Matt Ross, Editor șef al Tire Technology International a declarat: „Producătorul de anvelope al anului este în general o categorie în care lupta este foarte strânsă. Este o adevărată plăcere să văd compania Continental că obține acest premiu pentru a treia oară, în special la ei acasă. Juriul a fost impresionat de multiplele reușite ale companiei din ultimul an, inclusiv ContiRe.Tex, a doua generație de anvelope Extreme E, o gamă largă de colaborări privind cercetarea și anvelopele Conti GreenConcept fiind doar câteva dintre reușitele sale. Angajamentul Continental față de inovație și sustenabilitate o face o companie demnă de premiat.”

Bernd Korte, Vicepreședinte al Dezvoltare platformă și industrializare în cadrul Continental Tires a fost prezent pentru a accepta premiul și a declarat: „Suntem foarte onorați să primim Premiul „Producătorul de anvelope al anului” de anul acesta. Acesta ne motivează să continuă pe calea pe care am ales-o, să investim constant în dezvoltarea anvelopelor noastre și să aduce o contribuție semnificativă la o mobilitate sigură, eficientă din punct de vedere al costurilor și ecologică.”

Anul 2022 marchează cea de-a treia ocazie în care Continental câștigă premiul prestigios Producătorul de anvelope al anului din ultimii opt ani, demonstrând angajamentul său special față de inovația tehnologică lideră pe piață, care se bazează pe siguranță și sustenabilitate. Producătorul de anvelope premium și-a demonstrat recent puterea de inovare prezentând Tehnologia ContiRe.Tex. Tehnologia dezvoltată special pentru o mai mare sustenabilitate a fost adusă în stadiul de pregătire pentru producție în doar câteva luni. Aceasta permite companiei să înlocuiască complet firele din poliester convenționale din carcasa anvelopei cu fire reciclate obținute din sticle PET reprelucrate. Tehnologia este mult mai eficientă decât alte metode standard de prelucrare a sticlelor PET în fire de poliester de înaltă performanță. Sticlele utilizate pentru tehnologie provin exclusiv din regiuni în care bucla de reciclare nu este închisă. Tehnologia ContiRe.Tex aduce Continental cu un pas mai aproape de a deveni cea mai progresivă companie de anvelope în ceea ce privește responsabilitatea socială și de mediu.

Sursă: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/2022-05-20-producatorul-anului


20 of 29 News