Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Continental WinterContact TS 870 P „Foarte bine” în testul anvelopelor de iarnă „sportauto”

13/11/23

continental_winterreifentest

  • WinterContact TS 870 P "foarte echilibrate”
  • Anvelopa de iarnă Continental a primit note foarte mari pentru frânarea pe zăpadă, manevrabilitate pe uscat și rezistență la rulare

Hannover, Germany, Timișoara, România, 13 noiembrie 2023. Editorii revistei germane de specialitate „sportauto” au evaluat anvelopa WinterContact TS 870 P ca fiind „foarte bine” în ultimul lor test de anvelope de iarnă (numărul 11/23). Pentru test, experții au verificat 19 criterii, în Finlanda, și au examinat mai multe modele de iarnă în dimensiunea 225/40 R18 pe un Audi S3 Sportback.

Pe lângă comportamentul său „foarte echilibrat” de condus, WinterContact TS 870 P a obținut note foarte mari pentru frânarea pe zăpadă și manevrabilitate pe drumuri uscate, precum și pentru rezistența sa scăzută la rulare. „În siguranță pe zăpadă și pe drumuri uscate, deoarece sunt bine echilibrate”, așa au rezumat editorii rezultatele testelor lor rutiere cu anvelopa de iarnă Continental. WinterContact TS 870 și WinterContact TS 870 P sunt cele mai recente anvelope de iarnă Continental. Sunt potrivite pentru anvelopele cu ardere și vehiculele cu propulsie electrică.

Fabrica de anvelope din Timișoara produce aceste modele pentru 19 dimensiuni care acoperă un spectru larg de modele de mașini.

WinterContact TS 870 a fost dezvoltat pentru mașini de la clasa mini până la clasa medie. De asemenea, mașinile mai sportive și compacte pot trece în siguranță sezonul rece cu anvelopa de iarnă Continental. Gama largă de produse include anvelope pentru jante între 14 și 18 inci, cu secțiuni transversale între 40 și 70 la sută și lățimi de la 155 la 225 milimetri - inclusiv cele cu nervuri de protecție a jantei, precum și marcaj XL pentru o capacitate portantă sporită. Evaluările de viteză ajung până la 240 km/h.

WinterContact TS 870 P este disponibil pentru mașini mai mari și SUV-uri cu motoare puternice. Oferă distante scurte de frânare, manevrabilitate precisă și caracteristici de conducere sigure pe drumuri uscate, umede și iarnă. Gama include anvelope pentru jante între 16 și 22 inci, cu secțiuni transversale între 30 și 70 la sută și lățimi între 205 și 325 milimetri. WinterContact TS 870 P a fost omologat de cei mai mari producători de vehicule europeni, cu viteze de până la 270 km/h.


20 of 32 News

Continental WinterContact TS 870 P „Foarte bine” în testul anvelopelor de iarnă „sportauto”