Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Noua anvelopă sport de la Continental pornește cu 42 de articole, având dimensiuni de la 19 până la 23 de inch

08/09/21

  • Noua anvelopă SportContact 7 este disponibilă în magazine începând din această toamnă
  • Potrivită pentru mașinile sport compacte, sedan, sport, supersport și tunate
  • Se așteaptă aprobările pentru echiparea originală

Hanovra, 8 septembrie 2021 Cu modelul său SportContact 7, Continental are acum o nouă anvelopă de înaltă performanță pregătită pentru vehiculele sport. Anul acesta va fi disponibil un număr total de 42 de articole, în dimensiuni cuprinse între 19 și 23 de inch, linia de produse urmând să fie extinsă și mai mult pe parcursul anului următor. „Cu noua generație SportContact, le oferim șoferilor care își doresc să trăiască experiența condusului de performanță o anvelopă foarte sigură, orientată către manevrabilitate și cu randament kilometric sporit,” afirmă Enno Straten, Șef Strategie, analiză și marketing pentru sectorul de anvelope de schimb EMEA din cadrul Continental. „Noul nostru produs va fi emblematic, precum și primul din cea de-a șaptea generație a anvelopelor noastre de vară, care vor fi lansate în anii următori.” În materie de dezvoltare, afirmă Straten, „Continental s-a concentrat asupra maximizării criteriilor de performanță, îmbinând plăcerea fundamentală a condusului cu înalta siguranță în domeniul anvelopelor UUHP (segmentul de anvelope de performanță ultra-înaltă).”

img-sportcontact-7-001

Noul SportContact 7 este cea mai nouă generație a anvelopei noastre de vară SportContact 6, care a fost una foarte sigură, apreciată și sportivă.. Începând din momentul lansării sale, cu șase ani în urmă, SportContact 6 a obținut primul loc într-o serie de teste realizate de reviste - inclusiv de Sport Auto și AutoBild Sportscars - și a primit cele mai înalte recomandări. Producători de autovehicule de top din Europa montează din fabrică anvelope din familia SportContact .

Alături de celelalte două modele actuale de anvelope de vară, Continental acoperă, cu dimensiunile de care dispune, aproape 95 la sută din cererea de pe piață. „Acest lucru înseamnă că putem oferi anvelope pentru aproape toate autoturismele, SUV-urile și furgonetele din Europa,” afirmă Straten. „Cu noua anvelopă SportContact 7, avem un produs care poate răspunde celor mai noi tendințe de pe piață.” În ultimii 15 ani, autovehiculele au devenit nu doar cu aproximativ 10 la sută mai grele, ci și motoarele lor au crescut cu aproape 30 la sută. În același timp, emisiile de dioxid de carbon ale autovehiculelor au fost reduse cu 30 la sută. „Deoarece toate articolele din noua linie de anvelope au o capacitate portantă sporită, în conformitate cu standardul XL, putem echipa cu ușurință mașini mai grele și cu noul SportContact 7, sprijinind, în același timp, tendința către o mai mare sustenabilitate,” explică el. „În fond, nu are doar un randament kilometric semnificativ mai mare, ci oferă și una dintre cele mai scăzute valori din segmentul UUHP, cu eficiența consumului de combustibil încadrată în clasa „C” pe eticheta UE a anvelopei. Acest lucru face ca SportContact 7 să fie o opțiune sigură și adecvată pentru toate vehiculele sport - convenționale sau alimentate electric.”

SportContact 7 a fost dezvoltată pentru autoturisme cu atribute de performanță și pentru supercaruri. Gama de vehicule este variată, cuprinzând Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, precum și seria RS de la Audi și seria sport M de la BMW. Printre mașinile compacte regăsim Ford Focus III RS și Mini Cooper S Clubman. De asemenea, sunt disponibile dimensiuni adecvate pentru Porsche 4 S GT, precum și pentru vehicule de la Mercedes-AMG, Lamborghini și McLaren. Se intenționează realizarea de anvelope SportContact 7 de dimensiuni adecvate pentru mașini din gama superioară, precum Brabus S 65 Rocket 900 Coupé.

Sursă: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/20210908-sportcontact-7-dimensiuni-de-la-19-pana-la-23-de-inch


20 of 32 News

Noua anvelopă sport de la Continental pornește cu 42 de articole, având dimensiuni de la 19 până la 23 de inch