Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Noul IceContact 3 de la Continental obține cele mai bune calificative la testele efectuate în Suedia

30/09/19

  • IceContact 3 câștigă la testele pentru anvelopele de iarnă desfășurate de revistele auto din Suedia Vi Bilägare și Teknikens Värld
  • Teknikens Värld scrie: „În mod clar, această nouă anvelopă a ridicat ștacheta.”

Continental-IceContact-3

Rezultatele primelor teste efectuate cu anvelope de iarnă anul acesta au fost publicate în Suedia, iar anvelopa IceContact 3 de la Continental a ieșit câștigătoare în ambele situații. Potrivit revistei auto din Suedia, Vi Bilägare, (ediția 12/19), „Continental a dus aderența anvelopelor de iarnă la un alt nivel.” Revista i-a acordat anvelopei IceContact 3 cele mai bune calificative, atât pe gheață, cât și pe zăpadă. Potrivit organizatorilor testului de la Teknikens Värld (ediția 20/19), „Nivelul aderenței oferit de IceContact 3, în combinație cu tracțiunea bună și cu nivelul de siguranță rezultat, este copleșitor. În mod clar, această nouă anvelopă, cu cele 192 de nituri ale sale, a ridicat ștacheta.”

Testul s-a realizat pe 26 de anvelope de iarnă având dimensiunea 225/50 R 17, ale unor producători din Europa, SUA și Asia. Vehiculul de test a fost un Volvo V60. IceContact 3, care este produsă în fabrica de anvelope Continental din Korbach, Germania, a fost dezvoltată în mod special pentru clima rece din nord. Tehnologia cu nituri nou-dezvoltată este denumită ContiFlexStuds și oferă o aderență puternică, precum și un nivel mult mai scăzut al zgomotului.

De asemenea, Teknikens Värld a plasat câștigătoarea de anul trecut - anvelopa fără nituri Continental VikingContact 7 - pe cel de-al doilea loc, iar despre aceasta a declarat: „VikingContact 7, o anvelopă special adaptată condițiilor speciale din nord, ne-a impresionat cu aderența sa extraordinară pe zăpadă și pe gheață și s-a dovedit a fi pe măsura anvelopelor cu nituri supuse testărilor noastre.”

Sursă: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/20190930-icecontact-3-scores-top-marks-in-tests-in-sweden


20 of 32 News

Noul IceContact 3 de la Continental obține cele mai bune calificative la testele efectuate în Suedia