Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

AutoBild Sportscars: PremiumContact 6 clasificată drept „produs cu performanţe de top echilibrat”

08/03/19

  • Anvelopa de vară de la Continental obţine cel mai bun posibil calificativ „exemplar” din testul AutoBild Sportscars
  • Produsele testate au inclus unsprezece anvelope 245/45 R 18

premiumcontact-6-tire-image

Hanovra, 8 martie 2019. În ultima ediţie (4/19) sub titlul „Pitstop”, AutoBild Sportscars raportează privind ultimul test de anvelope de vară. Dintre cele unsprezece anvelope 245/45 R 18 din test, PremiumContact 6 de la Continental a primit cel mai bun calificativ posibil: „exemplar”. „Un produs cu performanţe de top echilibrat care oferă performanţe dinamice impresionante pe drumuri umede şi uscate, manevrare stabilă şi sigură în condiţii umede şi uscate, un răspuns de direcţie precis în condiţii umede şi distanţe scurte de frânare în condiţii umede şi uscate”, a fost modul în care şi-au rezumat descoperirile.

PremiumContact 6 a înregistrat scoruri înalte pentru criteriile relevante privind siguranţa în mod deosebit: În testele de frânare uscată, acvaplanare şi virare în condiţii umede, de exemplu, aceasta a obţinut calificativele bun şi foarte bun, pe măsură ce a stabilit bazele pentru cele mai bune calificative pe care le acordă revista.

PremiumContact 6 este o anvelopă de vară pentru automobile şi SUV-uri pentru modelele de clasă compactă şi clase superioare. Gama include în prezent 120 de variante, cu aprobări pentru viteze de până la 300 km/h. PremiumContact a fost aprobată de numeroşi producători auto renumiţi pentru montare ex works.

Sursă: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/20190308-autobild-sportscar-balanced-peak-peformer


20 of 32 News

AutoBild Sportscars: PremiumContact 6 clasificată drept „produs cu performanţe de top echilibrat”