Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Anvelopa de vară Continental a fost clasificată ca exemplară de revista AutoBild Allrad

01/03/19

  • PremiumContact 6 obţine calificativul de top în testul de anvelope de SUV
  • Testatorii laudă proprietăţile de virare pe asfalt
  • Produsele testate includ zece anvelope 225/55 R 17 pentru SUV-uri compacte

premiumcontact-6-tire-image

Hanovra, 1 martie 2019. În ultima ediţie (4/19), revista de specialitate pentru 4x4 AutoBild Allrad raportează rezultatul testării a zece anvelope 225/55 R 17 diferite, o mărime potrivită pentru SUV-uri compacte. Printre anvelopele testate s-a numărat PremiumContact 6 de la Continental, care a obţinut calificativul cel mai ridicat: „exemplar”. „Proprietăţi de manevrare de top pe drumuri uscate; distanţe de frânare scurte în condiţii umede şi uscate,” a rezumat revista.

Anvelopele din cadrul testului au venit de la producători din Europa, America şi Asia. Deşi AutoBild Allrad a acreditat majoritatea modelelor testate cu bune proprietăţi relevante pentru siguranţă, au existat cuvinte de critică pentru un produs din Asia: „Anvelopă ieftină din Orientul Îndepărtat cu deficienţe observabile în condiţii umede. Subvirare pe drumuri uscate şi umede, distanţe de frânare periculos de mari,” a fost concluzia, revista acordând un calificativ „nerecomandat”.

PremiumContact 6 este o anvelopă de vară pentru automobile şi SUV-uri pentru modelele de clasă compactă şi clase superioare. Gama include în prezent 120 de variante, cu aprobări pentru viteze de până la 300 km/h.

Sursă: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/20190301-autobild-allrad-exemplary


20 of 32 News

Anvelopa de vară Continental a fost clasificată ca exemplară de revista AutoBild Allrad