Roti complete

Plata si livrarea

e un serviciu on-line pus la dispozitia dumneavoastra de SC Delticom OE SRL, Timisoara, Romania.

Toate preturile afisate au inclusa taxa pe valoare adaugata (TVA).

Noi simplificam achizitionarea cauciucurilor. Economisiti timp si bani si noi livram cauciucurile prin societatea de curierat partenera la usa dumneavoastra. Daca solicitati un service de montare, va propunem o serie de companii din apropierea dumneavoastra ce se ocupa cu montarea cauciucurilor.

Daca ati ales o singura bucata va vor fi facturati in plus 40 LEI.

Alegeti intre doua variante de livrare:

 1. Cauciucurile sunt livrate prin curier direct la domiciliul dvs. Noi livram la aceeasi adresa la care trimitem si factura. Puteti monta cauciucurile singur sau puteti apela la un service (statie de montare).
 2. Cauciucurile pot fi trimise de asemenea prin curier la o adresa alternativa. In acest caz, va rugam sa specificati adresa de livrare si persoana autorizata sa primeasca cauciucurile in numele dumneavoastra.

Termenul normal de livrare este intre 7 si 10 zile lucratoare. 90% din comenzile noastre sunt livrate in 10 zile lucratoare (ATENTIE! Termenul de livrare depinde de disponibilitatea cauciucului comandat).
Daca aveti intrebari legate de termenul livrarii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la cauciucuridirect@delti.com.

Preturile includ TVA si transport pe teritoriul tarii. Prin magazinul online livram exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Optiuni de plata

 • Plata ramburs. Contravaloarea comenzii este achitata in numerar, la livrare, reprezentantului firmei de curierat. Nu se percep taxe suplimentare.

 • Platiti cu usurinta prin card de credit. Acceptam Visa, American Express si Mastercard. Dumneavoastra introduceti datele cardului, noi livram si debitam cardul dupa livrare. Platile sunt procesate de catre noi.

 • Platiti prin card de debit. Acceptam carduri Visa Electron si Maestro. Dumneavoastra introduceti datele cardului, noi livram si debitam cardul in momentul comandarii. Platile sunt procesate de catre noi.

 • Prin transfer bancar.Transferati suma de bani in contul care apare pe factura. Dupa ce s-a realizat transferul, vom livra cauciucurile. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinul de plata prin fax la numarul de mai jos. Datele noastre bancare sunt:

  Cod de inregistrare fiscala: RO16420310

  Cont bancar:

  Raiffeisen Bank Agentia Timisoara - Retail
  Numar de cont (IBAN):
  LEI: RO65RZBR0000060017026409
  EUR: RO11RZBR0000060017026411
  SWIFT RZBROBU


 • Plata prin Paypal

Adresa noastra:

SC Delticom OE SRL
Str. Anca Popa 3
300318 Timisoara
Romania

Telefon: 0318 110 788 (de luni pana vineri intre orele 7.00 - 22.00)
Fax: 0256 306294

Va rugam sa nu returnati cauciucurile la aceasta adresa . Nu putem accepta cauciucurile livrate la aceasta adresa. Va rugam sa ne telefonati sau sa ne contactati prin email la cauciucuridirect@delti.com Vom veni sa colectam cauciucurile.

 

beneficiaza de Marca de Incredere si respecta (Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online).
este inscris in si respecta ale acesteia.