Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Pirelli

Condus relaxat cu cauciucurile de vara de la Pirelli

Cauciucurile de vara de la Pirelli sunt recunoscute pentru proprietatile bune privind manevrabilitatea usoara in orice conditii de carosabil. Pirelli este furnizorul exclusiv de cauciucuri pentru concursul World Rally Championship (WRC). Pirelli ofera, desigur, si in afara circuitului o combinatie deosebita intre inovatii tehnologice, siguranta ridicata si confort deosebit la condus. Cu o experienta de peste 100 de ani, Pirelli reuseste oricand sa creeze o anvelopa de vara potrivita oricarui vehicul si la nivelul celor mai inalte asteptari.

Siguranta deplina cu cauciucurile de vara de la Pirelli

Cauciucurile de vara Pirelli ofera siguranta la condus si distantele de franare sunt reduse pe orice carosabil. Combinatia speciala de cauciuc asigura acestei anvelope pastrarea gradul de rigiditate chiar si la temperaturi ridicate, ceea ce ajuta la comportamentul sigur mai ales la viteze mari. La rularea pe carosabil umed dispersia apei este asigurata de profilul deosebit al cauciucurilor de vara Pirelli. Striatiile profilului asigura in timpul rularii contactactul optim al cauciucului de vara cu carosabilul, ceea ce contribuie la un control constant asupra vehiculului.

Condus sportiv cu cauciucurile de vara de la Pirelli

Cauciucurile de vara de la Pirelli sunt o combinatie perfecta intre pasiune si tehnologie. Anvelopele garanteaza un comportament dinamic si echilibrat al vehiculului, cat si mentinerea aderentei in timpul virajelor, in orice conditii meteorologice. Rezistenta redusa la rulare si rezistenta la uzura asigura un consum redus de carburant si o durata lunga de functionare. Cine se hotareste pentru cauciucuri de vara Pirelli achizitioneaza un produs de calitate absoluta ce corespunde celor mai inalte asteptari legate de siguranta. Acest lucru este dovedit in nenumaratele teste.

Rezultate excelente in teste pentru cauciucurile de vara de la Pirelli

Conform publicatiei „Auto Motor Sport“ cauciucurile de vara Pirelli trebuie notate cu cele mai bune calificative. Marile plusuri in teste au fost aderenta excelenta pe carosabil uscat, rezistenta redusa la rulare si distantele reduse la franare. Revista "Autobild" recomanda de asemenea cauciucurile de vara de la Pirelli. Conform testelor efectuate de aceasta revista, anvelopele detin proprietati sigure si echilibrate, au o rezistenta ridicata si comportament neasteptat de bun la rulare pe carosabil noroios.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate