Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Pentru mari așteptări/Pentru clienți exigenți: anvelopele pentru toate anotimpurile Dunlop.

Reputata Companie Dunlop a câștigat recunoștință universală dezvoltând cauciucuri în concordanță cu cele mai înalte standarde ale calității. Cauciucurile pentru toate anotimpurile Dunlop oferă adaptabilitate de primă clasă, furnizând control optim la orice oră și în orice condiții de carosabil. Aceast lucru este posibil datorită compoziție duble de siliciu ce se regasește în guma cauciucului și care este apt să facă față la schimbări de temepratură care acoperă orice de la canicula verii la îngheț extrem.Pe durata sezonului rece, acțiunea acestor polimeri devine notabilă pe parcurs ce își demonstrează abilitatea de a rămâne perfect funcționali la temperaturi scăzute și să maximizeze prinderea cauciucului. Profilul cauciucului Dunlop SP 4All Seasons pentru toate anotimpurile a fost proiectat să aibă o prindere bună pe zăpadă iarna, oferind tracțiune maximă. Pe gheață sau pe noroi, acest cauciuc afișează un comportament conform , oferind șoferului un sentiment de siguranță. Geometria diferită a canelurilor permite cauciucului să se adapteze în diferite condiții de drum pe timp de iarnă. Performanța excelentă pe timp de iarnă certifică acest produs să dețină simbolul fulg de nea, la care fiecare șofer interesat în achiziționarea de cauciucuri pentru toate anotimpurile ar trebui să acorde atenție. Mai mult, profilul deține un design direcțional cu un șanț central lat. Această caracteristică a cauciucului acționează eficient pentru a colecta apa și noroiul care mai apoi sunt evacuate pe lateral.

Nivele înalte de siguranță, chiar și la viteze foarte mari

Area largă de contact a cauciuc Dunlop pentru toate anotimpurile asigură stabilitatea în curbe chiar și la viteze foarte mari, și oferă o mai multe nivele de prindere adecvate pe suprafețe. Alta caracteristică uimitoare a produselor Dunlop este șofatul plăcut și de înaltă calitate. Deasemenea, banda de rulare rămâne dimensional stabilă la orice viteză, ceea ce duce la uzarea uniformă a cauciucului. Aceasta, în timp, prelungește durata de viață a cauciucului – ceea ce ajută șoferul să economisească mai mulți bani. În orice caz, cauciucurile pentru toate anotimpurile sunt ideale pentru propietarii de mașinii conștiincioși în privința banilor, care preferă să investească intr-un singur și adaptabil set de cauciucuri care pot satisface toate nevoile pe durata întregului an, evitând costurile adiționale pentru înlocuirea cauciucurilor în sezonul de vară și de iarnă. Cauciucurile Dunlop pentru toate anotimpurile sunt la oferta la cauciucuridirect.ro, disponibile în diferite mărimi pentru diferite modele de autoturisme. Întotdeauna vă puteți baza pe calitatea Dunlop și serfviciile oferite de cauciucuridirect.ro.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate