Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Vredestein

Cauciucuri de vara Vredestein

Compania Vredestein a fost infiintata in Olanda in anul 1909 si a dat dovada devreme de simt de inovatie, design, siguranta si calitate. Mai ales in ceea ce priveste dezvoltarea unei rezerva cu cauciuc pliabil care a atras foarte repede atentia. Calitatea superioara si performanta cauciucurilor de vara Vredestein a fost deja apreciata in numeroase teste de catre reviste specializate de renume.

Cauciucuri de vara Vredestein – silentioase si durabile

Cauciucurile de vara Vredestein ofera un confort de prima clasa in timpul condusului atat pe carosabil umed cat si pe cel uscat. Acest lucru este realizabil mai ales datorita zgomotului redus al cauciucurilor de vara Vredestein. Nivelul de zgomot redus este asigurat de design-ul special al profilului dispus din partea stanga respectiv dreapta, spre interior.

Cauciucuri in segmentul performantei

Cauciucurile de vara “Ultrac” Vredestein se afla in topul cauciucurilor in ceea ce priveste performanta. Amestecul unic cu siliciu-silan al benzii de rulare asigura pe orice carosabil si in orice conditie meteorologica aderenta optima si o manevrare precisa.

Cele mai bune rezultate in teste

La testarea din 2012 a cauciucurilor de vara de catre ADAC, cauciucurile Vredestein “Sportrac” primesc cele mai bune note pentru comportamentul prezentat pe carosabil umed si uscat. Revista “sport auto” a catalogat cauciucurile Vredestein “Ultrac”ca fiind castigatoare in teste, in ceea ce priveste tinuta pe carosabil umed. Cauciucurile ofera deplasarea corecta a apei pe banda de rulare si siguranta in timpul unei acvaplanari. In marele test din 2012 facut de catre “Auto Bild”, cauciucurile Vredestein “Sportrac” au fost descrise ca fiind “ideale”.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate