Goodyear

Dunlop

Dunlop

 

Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara UniroyalMarcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Cauciucuri de vara Uniroyal

Uniroyal este o marca ce apartine de mai mult de 30 de ani, filialei producatorului de cauciucuri Continental. Aceasta marca ofera cauciucuri de calitate concepute special pentru a corespunde cerintelor pe carosabil umed. Uniroyal are renumele de “Inovator al cauciucurilor pe timp de ploaie”.

Cauciucuri pentru ploaie de prima clasa ce ofera siguranta

Cu cauciucurile de vara de la Uniroyal, conducatorii auto sunt cel mai bine echipati pe timp de ploaie. Canelurile marcante si concave permit deplasarea rapida a apei pe banda de rulare asigurand aderenta optima pe carosabil umed. Pentru autovehiculele de clasa compacte si medie sunt marcate cu indicatii de folosire. Acestea arata, de exemplu, cand adancimea profilului este prea mica sau cand are loc uzura neuniforma.

Cauciucuri de vara perfecte stilului de condus mai sportiv

Cauciucurile de vara Uniroyal, datorita canelurilor marcante dispuse in V, asigura distractie in timpul condusului chiar si la viteze extreme de pana la 270 km/h. Comportamentul excelent in curbe si manevrabilitatea precisa fac parte din proprietatile extraordinare ale acestor cauciucuri.

Rezultate foarte bune in teste

In anumite teste, comportamentul cauciucurilor de vara Uniroyal pe carosabil umed a fost catalogat ca fiind “bun”. Pe carosabil umed, cauciucurile urca pe cele mai bune locuri. Publicatia germana “Auto Motor Sport” le-au evaluat in publicatia din data de 07/2012 ca fiind “de recomandat”. Cauciucurile de vara Uniroyal conving datorita performantei pe carosabil umed de neegalat, proprietatilor extraordinare de asigurare si sporire a sigurantei in cazul acvaplanarii, un confort foarte bun dar si o rezistenta la rulare redusa.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

*Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.

Clients opinions

Shop rating
more
Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept