Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Uniroyal

Cauciucuri de vara Uniroyal

Uniroyal este o marca ce apartine de mai mult de 30 de ani, filialei producatorului de cauciucuri Continental. Aceasta marca ofera cauciucuri de calitate concepute special pentru a corespunde cerintelor pe carosabil umed. Uniroyal are renumele de “Inovator al cauciucurilor pe timp de ploaie”.

Cauciucuri pentru ploaie de prima clasa ce ofera siguranta

Cu cauciucurile de vara de la Uniroyal, conducatorii auto sunt cel mai bine echipati pe timp de ploaie. Canelurile marcante si concave permit deplasarea rapida a apei pe banda de rulare asigurand aderenta optima pe carosabil umed. Pentru autovehiculele de clasa compacte si medie sunt marcate cu indicatii de folosire. Acestea arata, de exemplu, cand adancimea profilului este prea mica sau cand are loc uzura neuniforma.

Cauciucuri de vara perfecte stilului de condus mai sportiv

Cauciucurile de vara Uniroyal, datorita canelurilor marcante dispuse in V, asigura distractie in timpul condusului chiar si la viteze extreme de pana la 270 km/h. Comportamentul excelent in curbe si manevrabilitatea precisa fac parte din proprietatile extraordinare ale acestor cauciucuri.

Rezultate foarte bune in teste

In anumite teste, comportamentul cauciucurilor de vara Uniroyal pe carosabil umed a fost catalogat ca fiind “bun”. Pe carosabil umed, cauciucurile urca pe cele mai bune locuri. Publicatia germana “Auto Motor Sport” le-au evaluat in publicatia din data de 07/2012 ca fiind “de recomandat”. Cauciucurile de vara Uniroyal conving datorita performantei pe carosabil umed de neegalat, proprietatilor extraordinare de asigurare si sporire a sigurantei in cazul acvaplanarii, un confort foarte bun dar si o rezistenta la rulare redusa.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate