Goodyear

Dunlop

Dunlop

 

Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara SunnyMarcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Cauciucuri de vara Sunny

Marca de cauciucuri Sunny apartine companiei South China Tire & Rubber Co. Ltd. Pentru producerea cauciucurilor, Sunny se bazeaza pe tehnologia germana, americana si japoneza. Cea mai remarcabila caracteristica a cauciucurilor de vara Sunny este cea legata de pretul ieftin. Dar clientii nu trebuie sa renunte la calitate din cauza pretului. Cauciucurile de vara Sunny reprezinta cea mai buna alternativa pentru soferii cu buget mic, fata de producatorii de cauciucuri cunoscuti.

Cauciucuri de vara performante

Design-ul profilului inovativ al cauciucurilor de vara Sunny are proprietati extraordinare in ceea ce priveste condusul atat pe carosabil uscat cat si pe cel umed. Amestecul special asigura o uzura redusa si rezistenta la rulare. Cauciucurile de vara Sunny conving asadar, printr-o calitate constanta pe durata durabilitatii acestora. Pana si ADAC certifica faptul ca intr-adevar cauciucurile de vara Sunny au o uzura foarte redusa.

Calitatea nu trebuie sa fie si scumpa

Cauciucurile de vara Sunny sunt vandute in toata lumea si sunt mai ales adecvate pentru clientii atenti la bani. Cauciucurile de vara Sunny ofera o calitate foarte buna in raport cu un pret inbatabil de mic.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

*Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.

Clients opinions

Shop rating
more
Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept