Goodyear

Dunlop

Dunlop

 

Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Star PerformerMarcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Cauciucuri de vara Star Performer

Cauciucurile Star Performer conving datorita pretului mic si cu o calitate buna. Datorita amestecului de cauciuc “Hi-Structure”, cauciucurile de vara Star Performer ofera o aderenta optima si o uzura uniforma.

Pentru fiecare autovehicul, cauciucurile optime

Cauciucurile de vara Star Performer, pot fi achizitionate intr-o gama variata de dimensiuni. Incontinuu, sunt adaugate noi dimensiuni, in asa fel incat clientii pot gasi cauciucurile optime pentru autovehiculele lor. Pe langa un design modern, cauciucurile de vara Star Performer, sunt din punct de vedere tehnic intotdeauna pe primul loc. Chiar daca preturile sunt mici, clientii nu trebuie sa faca compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Proprietatile cauciucurilor de vara Star Performer

Cauciucurile de vara Star Performer, poseda un profil directional care se remarca printr-o conduita excelenta pe un carosabil umed. Asadar, cauciucurile ofera protectie optima impotriva acvaplanarii. Partea centrala larga a cauciucului, ofera stabilitate directionala si asigura implementarea precisa a miscarilor de virare.

Intotdeauna un confort ridicat

Carcasa intarita cu Rayon asigura un confort ridicat de neegalat iar protectiile pentru peretele lateral protejeaza cauciucurile de deteriorari. Uzura uniforma permite cauciucurilor sa-si mentina o calitate constanta pe perioada durabilitatii acestora. Acest lucru este asigurat datorita amestecului structurii “Hi-Structure” a cauciucurilor Star Performer.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

*Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.

Clients opinions

Shop rating
more
Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept