Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Nokian

Cauciucuri de vara Nokian

Compania Nokian a fost infiintata in anul 1988 a devenit intr-un timp foarte scurt un producator de prima clasa care fabrica cauciucuri de calitate superioara. Rezultatele testelor evalueaza intotdeauna cauciucurile in asa fel incat conducatorii auto sa beneficieze de caracteristicile doveditoare a acestor cauciucuri de vara Nokian.

Pe drum, in siguranta si in confort

Nokian a dezvoltat profilul acestor cauciucuri cu compusi de cauciuc si siliciu astfel incat acestea corespund diferitelor conditii de drum. Canelurile late din profil ofera o deplasare optima a apei de pe cauciuc. Chiar si in cazul averselor sau acvaplanarii, cauciucurile de vara Nokian ofera o aderenta foarte buna, reflectandu-se si in cazul manevrabilitatii. Producatorul a reusit datorita implementarii noii tehnologii, sa reduca rezistenta la rulare iar amestecul special din cauciuc permite o rulare mai usoara a cauciucului, asigurand un consum de combustibil mai redus.

Castigator in testele cauciucurilor de vara din 2012 realizat de “Auto Bild”

Cauciucurile de vara Nokian au fost alese castigatoare in marele test al cauciucurilor de vara realizat de publicatia germana “Auto Bild”, care a desemnat aceste anvelope ca fiind “exemplare”. Evaluarea generala cuprinde “Impresionante din toate punctele de vedere avand o distanta de franare redusa atat pe carosabil uscat cat si pe cel umed, manevrabilitate buna, stabilitate, consum redus”. Pe carosabil umed, distanta de franare a cauciucurilor de vara Nokian a fost cu 22 de metri mai scurta decat a celui mai inadecvat competitor in test. Chiar si publicatia germana “Auto Zeitung”, a evaluat cauciucurile de vara “foarte bune” in 2012, ca avand cea mai sigura manevrabilitate, atat pe carosabil uscat cat si pe cel umed.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate