Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Nankang

Cauciucuri de vara Nankang

Producatorul de cauciucuri din Taiwan are o istorie destul de indelungata in ceea ce priveste fabricarea cauciucurilor. Din anul 1959, compania produce cauciucuri de buna calitate, disponibile pe piata europeana. Nu conteaza daca conducatorii auto au un stil de condus sportiv sau daca pun accent deosebit pe confort in timpul condusului, la Nankang gasiti cauciucuri pentru fiecare circumstanta.

Cauciucuri de vara sport de la Nankang

Cele patru caneluri si urmele late ale modelului sport asigura conducerea optima a apei de pe cauciuc in cazul acvaplanarii. Pentru aceasta, amestecul nou al profilului cu siliciu ofera aderenta si stabilitate perfecta in orice circumstanta. Lamelele de pe partea laterala a cauciucului reduc rigiditatea carcasei si permit reducerea nivelului de zgomot. Asadar, conducatorii auto ce prefera un stil de condus sportiv, nu trebuie sa renunte la confort in timpul condusului.

Cauciucuri pentru cel mai bun confort

Design-ul multilamelar al cauciucurilor de vara Nankang reduc rigiditatea benzii de rulare si imbunatatesc confortul in timpul condusului. Lamelele directionale poseda o proprietate de stopare a zgomotului si asigura la orice viteza, un nivel de zgomot redus.

Rentabilitate imbunatatita

Cauciucurile de vara Nankang poseda un nou amestec cu o cantitate marita de siliciu. Prin aceasta, rezistenta la rulare este redusa considerabil, asigurand o durabilitate mai mare. Design-ul impresionant al profilului cauciucului ofera o adancime corespunzatoare, impiedicand uzura neuniforma a acestora. Pe toata durata de viata, cauciucurile ofera o calitate constanta.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate