Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara NankangMarcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Cauciucuri de vara Nankang

Producatorul de cauciucuri din Taiwan are o istorie destul de indelungata in ceea ce priveste fabricarea cauciucurilor. Din anul 1959, compania produce cauciucuri de buna calitate, disponibile pe piata europeana. Nu conteaza daca conducatorii auto au un stil de condus sportiv sau daca pun accent deosebit pe confort in timpul condusului, la Nankang gasiti cauciucuri pentru fiecare circumstanta.

Cauciucuri de vara sport de la Nankang

Cele patru caneluri si urmele late ale modelului sport asigura conducerea optima a apei de pe cauciuc in cazul acvaplanarii. Pentru aceasta, amestecul nou al profilului cu siliciu ofera aderenta si stabilitate perfecta in orice circumstanta. Lamelele de pe partea laterala a cauciucului reduc rigiditatea carcasei si permit reducerea nivelului de zgomot. Asadar, conducatorii auto ce prefera un stil de condus sportiv, nu trebuie sa renunte la confort in timpul condusului.

Cauciucuri pentru cel mai bun confort

Design-ul multilamelar al cauciucurilor de vara Nankang reduc rigiditatea benzii de rulare si imbunatatesc confortul in timpul condusului. Lamelele directionale poseda o proprietate de stopare a zgomotului si asigura la orice viteza, un nivel de zgomot redus.

Rentabilitate imbunatatita

Cauciucurile de vara Nankang poseda un nou amestec cu o cantitate marita de siliciu. Prin aceasta, rezistenta la rulare este redusa considerabil, asigurand o durabilitate mai mare. Design-ul impresionant al profilului cauciucului ofera o adancime corespunzatoare, impiedicand uzura neuniforma a acestora. Pe toata durata de viata, cauciucurile ofera o calitate constanta.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

*Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.

Clients opinions

Shop rating
more
Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept